Saints Row CZ (Gold Edition)

99,99 

Zdieľať:

Objavte vzrušujúci svet zločinu s Saints Row CZ (Gold Edition). Táto edícia ponúka plnohodnotnú hru a tri rozšírenia, ktoré obohacujú herný zážitok. Preskúmajte dynamický svet Santo Ileso, prispôsobte si postavy a vozidlá a užite si napínavé misie plné akcie a humoru. Hra je dostupná na XBOX X|S digital a prináša hodiny zábavy pre nováčikov aj dlhoročných fanúšikov. Nezmeškajte šancu stať sa kráľom zločinu!

Kód: 435705 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Saints Row CZ (Gold Edition)

Zažite vzrušujúci svet zločinu a dobrodružstva s Saints Row CZ (Gold Edition), ktorý ponúka jedinečný herný zážitok pre všetkých fanúšikov akčných hier. Táto edícia je ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú preskúmať všetky aspekty hry a vychutnať si rozšírený obsah, ktorý posúva hranice zábavy na novú úroveň.

Gold Edition obsahuje plnohodnotnú hlavnú hru, ktorá vás zavedie do dynamického a otvoreného sveta Santo Ileso. Tento fiktívny svet je plný zaujímavých postáv, napínavých misií a množstva možností na prispôsobenie vašej postavy a vozidiel. Hráči sa môžu tešiť na bohatý príbeh, ktorý sa sústreďuje na vzostup zločineckej organizácie a jej boj proti rivalom.

Okrem hlavnej hry, Gold Edition obsahuje aj tri rozšírenia, ktoré sú súčasťou Expansion Pass. Tieto rozšírenia prinášajú nové misie, herné prvky a unikátne výzvy, ktoré obohacujú herný zážitok. Každé rozšírenie pridáva do sveta Santo Ileso vlastný obsah, čo znamená, že hráči majú stále čo objavovať a zažívať. Nové misie sú navrhnuté tak, aby poskytli ešte viac akcie a zábavy, pričom si zachovávajú charakteristický humor a štýl série Saints Row.

Hra je dostupná na platforme XBOX X|S digital, čo znamená, že si ju môžete pohodlne stiahnuť a začať hrať okamžite. Vydavateľom je renomovaná spoločnosť Deep Silver, ktorá je známa svojou kvalitou a inováciami v hernom priemysle.

Saints Row CZ (Gold Edition) je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu akcie, humoru a otvoreného sveta. S množstvom obsahu, ktorý ponúka, sa môžete tešiť na hodiny zábavy a vzrušenia. Nezáleží na tom, či ste nováčik v sérii alebo dlhoročný fanúšik, táto edícia vám prinesie všetko, čo potrebujete na to, aby ste sa stali kráľom zločinu v Santo Ileso.

Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do sveta plného akcie, zábavy a nečakaných zvratov. Saints Row CZ (Gold Edition) je tu, aby vám poskytol ten najlepší herný zážitok, aký si môžete predstaviť!