Battlefield 5 (Deluxe Edition)

89,99 

Zdieľať:

Battlefield 5 (Deluxe Edition) je akčná vojenská hra, ktorá vás prenesie do dramatických bojísk druhej svetovej vojny. Vydaná spoločnosťou Electronic Arts pre XBOX ONE, táto verzia ponúka 5 setov paratrooperských outfitov a množstvo exkluzívneho obsahu. Hráči si môžu prispôsobiť svojich vojakov s ohromujúcimi skiny na zbrane a rôznymi doplnkami. Intenzívne multiplayerové bitky a pútavý príbeh v režime pre jedného hráča zaručujú hlboký a pohlcujúci herný zážitok. S realistickou grafikou a dynamickým počasím sa stanete skutočným vojenským veliteľom na bojisku.

Kód: 435758 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Battlefield 5 (Deluxe Edition)

Battlefield 5 (Deluxe Edition) je jedinečná herná skúsenosť, ktorá vás prenesie do dramatických bojísk druhej svetovej vojny. Vydaná spoločnosťou Electronic Arts, táto verzia hry je určená pre platformu XBOX ONE a ponúka hráčom množstvo exkluzívnych funkcií a obsahu, ktorý obohacuje herný zážitok.

Jedným z najvýraznejších aspektov Deluxe Edition sú 5 setov paratrooperských outfitov. Tieto špeciálne sety umožňujú hráčom prispôsobiť si svojich vojakov s ohromujúcimi skiny na zbrane, camo povrchmi, doplnkami na hlavu a farbami na tvár, ktoré sú inšpirované britskými SAS a nemeckými vzdušnými zložkami. Hráči si môžu vybrať z ôsmich rôznych setov, čo im poskytuje široké možnosti prispôsobenia a zvyšuje ich jedinečnosť na bojisku.

Battlefield 5 sa zameriava na realistické zobrazenie vojenských konfliktov a ponúka dynamické herné mechaniky, ktoré sú známe z predchádzajúcich titulov série. Hráči sa môžu tešiť na intenzívne multiplayerové bitky, kde sa stretnú s ostatnými hráčmi z celého sveta. Hra ponúka rôzne herné režimy, vrátane klasických módu ako Conquest a Domination, ako aj nových a inovatívnych režimov, ktoré posúvajú hranice multiplayerového hrania.

Okrem multiplayeru, Battlefield 5 (Deluxe Edition) ponúka aj bohatý príbeh v režime pre jedného hráča, ktorý vás zavedie do rôznych kútov sveta a predstaví vám rôzne perspektívy vojakov počas druhej svetovej vojny. Tento režim je navrhnutý tak, aby ponúkol emocionálne a pútavé zážitky, ktoré sú pre sériu Battlefield typické.

Hra sa vyznačuje aj vynikajúcou grafikou a realistickým zvukom, čo prispieva k celkovému ponoreniu do herného prostredia. S detailne prepracovanými mapami a realistickými efektmi, ako sú zničenia prostredia a dynamické počasie, sa hráči môžu cítiť ako súčasť skutočných vojenských operácií.

Battlefield 5 (Deluxe Edition) je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov akčných hier a vojenských stratégií, ktorí hľadajú hlboký a pohlcujúci herný zážitok. S množstvom prispôsobení, rôznymi hernými režimami a emocionálnym príbehom, táto verzia hry ponúka všetko, čo potrebujete na to, aby ste sa stali skutočným vojenským veliteľom na bojisku.