Battlefield 2042 (Ultimate Edition)

109,99 

Zdieľať:

Objavte Battlefield 2042 (Ultimate Edition), akčnú hru, ktorá vás vtiahne do dynamických vojenských konfliktov blízkej budúcnosti. S prístupom k exkluzívnemu obsahu a najnovším aktualizáciám, vrátane 5. sezóny: New Dawn, sa pripravte na intenzívne boje na novej mape Reclaimed v Česku. Využite rozšírený arzenál zbraní, ako je opakovačka puška XCE, a zapojte sa do masívneho multiplayerového režimu s až 128 hráčmi. Battlefield 2042 ponúka aj kooperatívne režimy a neustále aktualizácie, ktoré obohacujú herný zážitok. Pripravte sa na vojnu budúcnosti a zažite adrenalínové momenty!

Kód: 435743 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Battlefield 2042 (Ultimate Edition)

Vstúpte do sveta Battlefield 2042, kde sa vojna mení na nepredvídateľný a dynamický zážitok. S Ultimate Edition získate prístup k najnovším aktualizáciám a exkluzívnemu obsahu, ktorý posúva hranice vojenských konfliktov do roku 2042. Hra sa odohráva v blízkej budúcnosti, kde sa svet ocitá na pokraji kolapsu a vy sa musíte postaviť výzvam, ktoré prináša nová éra vojny.

V 5. sezóne: New Dawn sa ocitnete v Česku, kde sa boje odohrávajú na novej mape Reclaimed. Táto mapa, situovaná v opustenej továrni, ponúka unikátne prostredie, ktoré je zarastené vegetáciou a poskytuje množstvo strategických možností pre hráčov. Využite terén vo svoj prospech a prekvapte svojich protivníkov v intenzívnych súbojoch.

Battlefield 2042 sa vyznačuje rozšíreným arzenálom zbraní a vybavenia. Medzi novinky patrí aj opakovačka puška XCE, ktorá vám umožní efektívne eliminovať nepriateľov na diaľku. Hra ponúka široké spektrum zbraní, vozidiel a technológie, ktoré môžete prispôsobiť podľa svojich preferencií a herného štýlu.

Hlavným rysom Battlefield 2042 je jeho multiplayerový režim, ktorý podporuje až 128 hráčov na jednej mape. Tento masívny zážitok z boja je obohatený o dynamické počasie a zmeny prostredia, ktoré ovplyvňujú priebeh bitiek. Hráči môžu využiť rôzne triedy postáv, každá s unikátnymi schopnosťami a vybavením, čo umožňuje rôzne herné štýly a taktiky.

Okrem multiplayeru ponúka Battlefield 2042 aj kooperatívne režimy, kde môžete spolupracovať s priateľmi a čeliť výzvam v rôznych scenároch. Hra sa neustále vyvíja a prináša nové aktualizácie, ktoré obohacujú herný zážitok a pridávajú nové mapy, zbrane a herné režimy.

Battlefield 2042 (Ultimate Edition) je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov akčných hier a vojenských stratégií. S bohatým obsahom a neustálymi aktualizáciami sa môžete tešiť na hodiny zábavy a napínavých súžení. Pripravte sa na vojnu budúcnosti a zažite adrenalínové momenty, ktoré vám Battlefield 2042 ponúka.