Quake (Enhanced) [Steam]

9,99 

Zdieľať:

Quake (Enhanced) je vylepšená verzia ikonickej strieľačky od id Software, ktorá ponúka autentický zážitok s podporou 4K rozlíšenia a moderného ovládania. Hráči sa môžu tešiť na vylepšenú grafiku, dynamické osvetlenie a multiplayer, ktorý umožňuje súťažiť s priateľmi. Objavte temný svet plný akcie, prekážok a bohatého príbehu. Quake (Enhanced) je dostupný na PC digital a je nevyhnutnosťou pre fanúšikov klasických FPS hier.

Kód: 435804 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Quake (Enhanced) [Steam]

Quake, vyvinutý renomovaným štúdiom id Software, je ikonická strieľačka z pohľadu prvej osoby, ktorá zanechala nezmazateľnú stopu v hernom priemysle. S príchodom Quake (Enhanced) sa fanúšikovia môžu tešiť na autentickú a vizuálne vylepšenú verziu tejto klasiky, ktorá inšpiruje dnešné retro FPS hry.

V tejto vylepšenej edícii si hráči môžu vychutnať originálny zážitok z hry s podporou až 4K rozlíšenia a širokouhlého formátu, čo znamená, že každý detail a atmosféra temného fantasy sveta sú teraz ešte živšie a pútavejšie. Vylepšené modely a dynamické osvetlenie dodávajú hre moderný vzhľad, pričom si zachováva svoju klasickú hrateľnosť, ktorá zaujala milióny hráčov po celom svete.

Quake (Enhanced) ponúka nielen vylepšenú grafiku, ale aj množstvo nových funkcií, ktoré zvyšujú hrateľnosť. Hráči môžu očakávať vylepšené ovládanie, ktoré je prispôsobené moderným herným štandardom, a podporu pre multiplayer, čo umožňuje súťažiť s priateľmi alebo hráčmi z celého sveta. Taktiež je k dispozícii podpora pre modifikácie, čo znamená, že komunita môže naďalej rozširovať a obohacovať herný zážitok.

Hra sa odohráva v temnom a desivom svete, kde hráči preberajú úlohu hrdinu, ktorý musí čeliť hordám nepriateľov a prekonávať náročné prekážky. S množstvom zbraní a schopností, ktoré sú k dispozícii, si každý hráč môže prispôsobiť svoj herný štýl a využiť rôzne taktiky na prežitie. Quake (Enhanced) ponúka aj bohatý príbeh, ktorý sa odvíja prostredníctvom rôznych úrovní a prostredí, pričom každé z nich je unikátne a plné prekvapení.

Vydavateľom tejto vylepšenej edície je Bethesda Softworks, známy pre svoje kvalitné herné tituly. Quake (Enhanced) je dostupný na platforme PC digital, čo znamená, že si ho môžete jednoducho stiahnuť a začať hrať okamžite. Pre všetkých fanúšikov klasických strieľačiek a nových hráčov, ktorí chcú zažiť históriu herného priemyslu, je Quake (Enhanced) nevyhnutnosťou.

Nezmeškajte príležitosť vrátiť sa do temného sveta Quake a zažiť túto legendárnu hru v novom svetle. Pripravte sa na akciu, napätie a nezabudnuteľné dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do svojho sveta a nenechá vás odísť!