Project CARS 3 (Deluxe Edition) [Steam]

89,99 

Zdieľať:

Objavte svet pretekárskej dokonalosti s Project CARS 3 (Deluxe Edition) na Steam. Prežite adrenalínové preteky na viac než 200 elitných autách a 140 globálnych okruhoch s realistickými podmienkami. Vychutnajte si dynamický 24-hodinový cyklus, rôzne poveternostné podmienky a exkluzívny obsah Deluxe Edition, vrátane dodatočných áut a personalizácie. Zúčastnite sa online pretekov a porovnávajte svoje časy s hráčmi z celého sveta. Staňte sa legendou na trati s Project CARS 3 a zažite najrealistickejší pretekársky simulátor na trhu.

Kód: 435833 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Project CARS 3 (Deluxe Edition) [Steam]

Vstúpte do sveta pretekárskej dokonalosti s Project CARS 3 (Deluxe Edition), kde sa vaše sny o pretekoch stávajú realitou. Tento vzrušujúci titul od Bandai Namco Entertainment ponúka hráčom jedinečnú príležitosť prežiť adrenalínové preteky na viac než 200 elitných cestách a pretekárskych autách. S viac ako 140 globálnymi okruhmi, ktoré sú dostupné v rôznych podmienkach, sa môžete tešiť na realistický zážitok, ktorý vás vtiahne do akcie.

Project CARS 3 sa vyznačuje dynamickým 24-hodinovým cyklom a štyrmi ročnými obdobiami, čo znamená, že každé preteky sú jedinečné a plné výziev. Hráči môžu zažiť rôzne poveternostné podmienky, ktoré ovplyvňujú jazdné vlastnosti a strategické rozhodovanie. Od slnečných dní po daždivé noci, každý závod ponúka nové výzvy a možnosti, ako sa stať skutočným pretekárskym majstrom.

Deluxe Edition obsahuje množstvo exkluzívneho obsahu, ktorý obohacuje herný zážitok. Hráči môžu očakávať prístup k dodatočným autám, okruhom a personalizovaným možnostiam, ktoré im umožnia prispôsobiť si svoje vozidlo podľa vlastných predstáv. Systém vylepšovania áut je intuitívny a ponúka široké spektrum možností, ako zlepšiť výkon a vzhľad vášho vozidla.

Okrem toho, Project CARS 3 ponúka aj robustný online režim, kde môžete súťažiť s hráčmi z celého sveta. Zúčastnite sa vzrušujúcich pretekov, zdieľajte svoje úspechy a porovnávajte svoje časy s ostatnými pretekármi. Komunitné funkcie a podpora pre multiplayer zaručujú, že nikdy nebudete sami na trati.

Hra je navrhnutá tak, aby bola prístupná pre všetkých hráčov, od začiatočníkov po skúsených pretekárov. S intuitívnym ovládaním a rôznymi úrovňami obtiažnosti si každý nájde to svoje. Vďaka realistickej fyzike a detailnej grafike sa Project CARS 3 stáva jedným z najrealistickejších pretekárskych simulátorov na trhu.

Nezmeškajte príležitosť stať sa legendou na trati. S Project CARS 3 (Deluxe Edition) si užijete hodiny zábavy, vzrušenia a adrenalínu. Pripravte sa na preteky, ktoré vás posunú na novú úroveň a ukážu vám, čo znamená byť skutočným pretekárom.