Microsoft Flight Simulator

59,99 

Zdieľať:

Microsoft Flight Simulator je revolučný letecký simulátor, ktorý ponúka realistický zážitok z letu na platforme XBOX X|S digital. Preskúmajte viac než 2 milióny miest, 1,5 miliardy budov a 37 000 letísk v úžasne detailnom svete. Dynamické počasie a široká škála autentických lietadiel zaručujú jedinečné dobrodružstvá pri každom lete. Pripojte sa k online multiplayeru a zdieľajte svoje zážitky s pilotmi z celého sveta. Objavte krásy našej planéty z výšky s Microsoft Flight Simulator!

Kód: 435793 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Microsoft Flight Simulator

NEBO VÁS VOLÁ

Vydajte sa na oblohu a zažite radosť z letu v novej generácii Microsoft Flight Simulator. Tento revolučný simulátor ponúka jedinečný zážitok, ktorý vás prenesie do úžasne detailného sveta, kde môžete preskúmať každý kút našej planéty. S viac než 2 miliónmi miest, 1,5 miliardami budov a 37 000 letiskami je každý let jedinečným dobrodružstvom.

Microsoft Flight Simulator je navrhnutý tak, aby poskytoval realistický zážitok z letu, ktorý je dostupný na platforme XBOX X|S digital. Vďaka pokročilej technológii a detailnej grafike sa môžete tešiť na realistické zobrazenie skutočných hôr, ciest, stromov, riek a dokonca aj zvierat. Každý aspekt prostredia je starostlivo prepracovaný, aby ste sa cítili ako skutočný pilot, ktorý sa vznáša nad nádhernými krajinami.

Jednou z najvýraznejších vlastností Microsoft Flight Simulator je jeho schopnosť simulovať skutočné podmienky letu. Počasie, ročné obdobia a denné svetlo sa dynamicky menia, čo pridáva na realizme a výzve. Môžete sa rozhodnúť pre let v slnečnom počasí, alebo sa postaviť pred výzvu letu v búrke. Každý let je tak jedinečný a ponúka nové výzvy a zážitky.

Okrem toho, Microsoft Flight Simulator ponúka širokú škálu lietadiel, od malých športových strojov po veľké dopravné lietadlá. Každé lietadlo je detailne prepracované a ponúka autentické ovládanie a letové vlastnosti. Môžete si vybrať, či chcete letieť nad mestami, horami alebo oceánmi, pričom každý let vám umožní objavovať nové a fascinujúce miesta.

Pre tých, ktorí sa chcú podeliť o svoje zážitky, Microsoft Flight Simulator ponúka aj online multiplayer, kde môžete lietať s priateľmi alebo inými pilotmi z celého sveta. Týmto spôsobom môžete zažiť vzrušenie z letu spoločne a objavovať svet v spoločnosti ostatných nadšencov.

Vstúpte do sveta, kde je obloha len začiatkom. Microsoft Flight Simulator je viac než len hra; je to komplexný simulátor, ktorý vás vtiahne do fascinujúceho sveta letectva. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo, ktoré vás zavedie na miesta, o ktorých ste vždy snívali. Nechajte sa unášať vetrom a objavujte krásy našej planéty z výšky!