Insurgency: Sandstorm (Year 2 Pass)

34,99 

Zdieľať:

Objavte Insurgency: Sandstorm (Year 2 Pass), rozšírenie pre akčných nadšencov, ktoré ponúka exkluzívne kozmetické sety a prispôsobenie vojakov. Získajte okamžitý prístup k Assault Packu a štyrom unikátnym predmetom, ktoré zvýraznia váš herný štýl. S Year 2 Passom sa tešte na nové výzvy a strategické možnosti, ktoré obohatia vašu hrateľnosť. K dispozícii na XBOX X|S digital, tento balík je ideálny pre všetkých fanúšikov realistickej vojenskej akcie. Pridajte sa k komunite Insurgency: Sandstorm a ukážte svoj jedinečný štýl v boji!

Kód: 435799 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Insurgency: Sandstorm (Year 2 Pass)

Vstúpte do intenzívneho a realistického vojenského prostredia s Insurgency: Sandstorm (Year 2 Pass), ktorý je určený pre všetkých fanúšikov akčných hier. Tento rozšírený balík ponúka hráčom jedinečnú príležitosť prispôsobiť si svojich vojakov a získať prístup k exkluzívnym kozmetickým setom, ktoré obohatia váš herný zážitok.

Year 2 Pass vám poskytuje okamžitý prístup k Assault Packu, ktorý obsahuje štyri špeciálne predmety. Tieto predmety sú navrhnuté tak, aby zvýraznili vašu postavu a dodali jej jedinečný vzhľad. Okrem toho, tento balík vám umožní získať ročné kozmetické sety zo štyroch operácií, ktoré budú čoskoro ohlásené. Týmto spôsobom si môžete prispôsobiť svojich vojakov Insurgent od hlavy po päty, čím sa odlíšite od ostatných hráčov a ukážete svoj osobný štýl.

Hra Insurgency: Sandstorm je známa svojou realistickou hrateľnosťou a dôrazom na tímovú spoluprácu. S Year 2 Passom sa môžete tešiť na nové výzvy a možnosti, ktoré obohatia vašu hernú skúsenosť. Vďaka rôznym kozmetickým setom si môžete prispôsobiť nielen vzhľad svojich vojakov, ale aj ich vybavenie, čo pridáva na strategickej hĺbke hry.

Vydavateľom tohto rozšírenia je Focus Entertainment, ktorý sa zameriava na poskytovanie kvalitného herného obsahu. Year 2 Pass je dostupný na platforme XBOX X|S digital, čo znamená, že si ho môžete jednoducho zakúpiť a začať využívať jeho výhody okamžite.

Nezmeškajte príležitosť obohatiť svoj herný zážitok a staňte sa súčasťou komunity Insurgency: Sandstorm. S Year 2 Passom získate nielen nové kozmetické možnosti, ale aj prístup k exkluzívnemu obsahu, ktorý vás vtiahne do akcie a adrenalínu. Pripravte sa na nové výzvy a ukážte svoj štýl v boji!