Grand Theft Auto: The Trilogy (The Definitive Edition) PS5

59,99 

Zdieľať:

Objavte Grand Theft Auto: The Trilogy (The Definitive Edition) na PS5, ktorá prináša tri kultové tituly: GTA III, GTA Vice City a GTA San Andreas. Vylepšená grafika, moderné herné mechanizmy a podpora 4K rozlíšenia a HDR zaručujú jedinečný herný zážitok. Ponorte sa do temného sveta Liberty City, slnečného Vice City a rozsiahleho San Andreas s vylepšeným ovládaním a autentickou atmosférou. Ideálna voľba pre fanúšikov aj nových hráčov!

Kód: 435942 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Grand Theft Auto: The Trilogy (The Definitive Edition) PS5

Grand Theft Auto: The Trilogy (The Definitive Edition) je jedinečná kolekcia, ktorá prináša tri kultové tituly z legendárnej série GTA na platformu PS5. Táto edícia zahŕňa GTA III, GTA Vice City a GTA San Andreas, pričom všetky tri hry prešli významnými vylepšeniami, ktoré zaručujú moderný herný zážitok bez straty klasického ducha originálov.

Vydavateľ Rockstar Games sa postaral o to, aby hráči mohli zažiť tieto ikonické tituly s vylepšenou grafikou a modernými hernými mechanizmami. Hlavným cieľom tejto edície je zachovať autentický vzhľad a atmosféru pôvodných hier, pričom súčasne prináša vylepšenia, ktoré sú v súlade s dnešnými štandardmi. Hráči sa môžu tešiť na vylepšené textúry, realistickejšie osvetlenie a plynulejšiu hrateľnosť, čo zaručuje, že aj noví hráči si užijú tieto klasiky naplno.

Každá z hier v tejto trilógii ponúka jedinečný príbeh a prostredie. GTA III vás zavedie do temného a zložitým sveta Liberty City, kde sa zločin a korupcia stávajú každodennou realitou. GTA Vice City vás prenesie do slnečného prostredia 80. rokov, plného farieb, hudby a nostalgie, zatiaľ čo GTA San Andreas ponúka rozsiahly otvorený svet s bohatým príbehom o rodine, priateľstve a zrade. Každá hra je prepracovaná tak, aby ponúkala moderné ovládanie a vylepšené funkcie, ktoré zvyšujú zážitok z hrania.

Okrem grafických vylepšení sa hráči môžu tešiť aj na nové funkcie, ako sú vylepšené ovládanie vozidiel, optimalizované užívateľské rozhranie a podpora pre moderné herné technológie, ako je napríklad 4K rozlíšenie a HDR. Tieto vylepšenia robia z Grand Theft Auto: The Trilogy (The Definitive Edition) ideálnu voľbu pre fanúšikov série, ako aj pre nových hráčov, ktorí sa chcú ponoriť do jedného z najúspešnejších herných univerzov všetkých čias.

Grand Theft Auto: The Trilogy (The Definitive Edition) na PS5 je nielen oslavou klasických hier, ale aj modernizovaným zážitkom, ktorý osloví široké spektrum hráčov. Nezmeškajte príležitosť zažiť tieto legendárne tituly v ich najlepšej podobe a ponorte sa do sveta zločinu, akcie a dobrodružstva, ktorý vám ponúkajú.