Naruto to Boruto: Shinobi Striker (Deluxe Edition) [Steam]

79,99 

Zdieľať:

Objavte svet ninja s hrou Naruto to Boruto: Shinobi Striker (Deluxe Edition) na Steam. Táto akčná multiplayer hra ponúka intenzívne 4 na 4 súboje, kde si môžete vytvoriť vlastného ninju a prispôsobiť jeho schopnosti. Deluxe edícia obsahuje exkluzívne kostýmy a postavy, ktoré obohatia váš herný zážitok. Preskúmajte známe lokácie z univerza Naruta a užite si strategické boje s priateľmi. Nezmeškajte šancu stať sa najlepším ninjom v tejto vzrušujúcej hre!

Kód: 436051 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Naruto to Boruto: Shinobi Striker (Deluxe Edition) [Steam]

Vstúpte do vzrušujúceho sveta ninja s hrou Naruto to Boruto: Shinobi Striker, ktorá ponúka jedinečný online multiplayer zážitok. Táto deluxe edícia je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov populárneho anime a mangy Naruto, ktorí sa chcú ponoriť do akčných súbojov a strategických bitiek s obľúbenými postavami z tohto univerza.

Hra sa odohráva v dynamickom 3D prostredí, ktoré je obohatené o nový grafický štýl, ktorý dodáva postavám a prostrediu živý a atraktívny vzhľad. Hráči sa môžu tešiť na realistické animácie a plynulé pohyby, ktoré umocňujú zážitok z boja. V Shinobi Striker si môžete vytvoriť vlastného ninju a prispôsobiť si jeho vzhľad, schopnosti a bojový štýl, čo pridáva na variabilite a zábave.

Hlavným lákadlom hry sú intenzívne online súboje, kde sa môžete postaviť proti hráčom z celého sveta. Tímové boje sú kľúčovým prvkom, pričom hráči musia spolupracovať a využiť svoje schopnosti na dosiahnutie víťazstva. Hra ponúka rôzne herné módy, vrátane klasických 4 na 4 súťaží, kde si môžete vyskúšať svoje zručnosti a taktiku v boji.

Deluxe edícia hry obsahuje množstvo bonusového obsahu, vrátane exkluzívnych kostýmov, postáv a ďalších herných prvkov, ktoré obohatia váš herný zážitok. Týmto spôsobom si môžete užiť ešte viac zábavy a rozšíriť svoje možnosti v hre. Hráči sa môžu tešiť na pravidelné aktualizácie a nové obsahy, ktoré udržia hru čerstvú a zaujímavú.

Okrem akčných súbojov ponúka Naruto to Boruto: Shinobi Striker aj možnosť preskúmať známe lokácie z univerza Naruta, čo pridáva na atmosfére a nostalgii. Hráči môžu objavovať rôzne misie a úlohy, ktoré im umožnia získať nové schopnosti a vylepšiť svojho ninju.

Ak ste fanúšikom Naruta alebo jednoducho milujete akčné multiplayer hry, Naruto to Boruto: Shinobi Striker (Deluxe Edition) je pre vás ideálnou voľbou. Pripravte sa na vzrušujúce súboje, strategické plánovanie a nezabudnuteľné dobrodružstvá vo svete ninja. Nezmeškajte príležitosť stať sa najlepším ninjom a ukážte svoje zručnosti v tejto jedinečnej hre!