Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 (Road to Boruto) [Steam]

29,99 

Zdieľať:

Objavte svet ninja s hrou Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 (Road to Boruto) na Steam. Zažite epické boje, emocionálne príbehy a vynikajúcu grafiku v tejto populárnej hre, ktorá predala viac než 12 miliónov kusov po celom svete. S novými postavami a rozšíreným herným režimom Road to Boruto si užijete hodiny zábavy a strategického plánovania. Pripojte sa k online multiplayeru a preukážte svoje zručnosti proti hráčom z celého sveta!

Kód: 436056 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 (Road to Boruto) [Steam]

Vstúpte do fascinujúceho sveta ninja s hrou Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 (Road to Boruto), ktorá je vrcholom úspešnej série a ponúka hráčom jedinečný zážitok z boja a dobrodružstva. S viac než 12 miliónmi predanými kusmi po celom svete sa táto hra stala jednou z najobľúbenejších adaptácií anime a mangy. Vydaná spoločnosťou Bandai Namco Entertainment, táto verzia je dostupná na platforme PC prostredníctvom digitálnej distribúcie.

Hra Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 sa odohráva v období, keď sa blíži záver epického príbehu Naruta a jeho priateľov. Hráči majú možnosť zažiť napínavé dobrodružstvá, ktoré sú plné akcie, emocionálnych momentov a nezabudnuteľných súžení. S novými postavami a vylepšenými hernými mechanikami, táto hra ponúka ešte viac možností, ako si užiť bojové umenia a strategické plánovanie.

Jednou z najvýraznejších vlastností tejto hry je grafika, ktorá zachytáva jedinečný štýl anime a poskytuje hráčom vizuálne pôsobivý zážitok. Hráči môžu očakávať dynamické súboje s plynulými animáciami a detailne spracovanými prostrediami, ktoré oživujú svet Naruta. Hra tiež ponúka rozšírený herný režim s novými misiami a výzvami, ktoré sú súčasťou expanzie Road to Boruto, kde sa hráči môžu ponoriť do príbehu Boruta, syna Naruta.

Hráči majú na výber z množstva postáv, pričom každá z nich má svoje jedinečné schopnosti a techniky. Taktické boje umožňujú kombinovať útoky a vytvárať silné kombá, čo pridáva na hĺbke a strategickej rozmanitosti. Okrem toho, hra ponúka aj online multiplayer, kde sa môžete postaviť proti hráčom z celého sveta a preukázať svoje zručnosti v súbojoch.

Ak ste fanúšikom anime a bojových hier, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 (Road to Boruto) je nevyhnutnosťou. S jeho bohatým obsahom, pútavým príbehom a vynikajúcou grafikou, táto hra vás vtiahne do sveta ninja a poskytne vám hodiny zábavy. Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto epického dobrodružstva a objavte, čo všetko ponúka táto úžasná hra!