Dragon Ball FighterZ (Ultimate Edition) [Steam]

109,99 

Zdieľať:

Zažite vzrušujúce súboje v ikonickom svete s Dragon Ball FighterZ (Ultimate Edition) na Steam. Hra ponúka nádhernú grafiku, dynamické 2D súboje a široký výber postáv, vrátane Goku a Vegety. S Ultimate Edition získate všetky DLC postavy a obsahy, čo zaručuje kompletný herný zážitok. Vychutnajte si online súťaže a bohatý príbehový mód, ktorý vás zavedie do hlbokého univerza Dragon Ball. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a staňte sa súčasťou akcie s Dragon Ball FighterZ!

Kód: 436055 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Dragon Ball FighterZ (Ultimate Edition) [Steam]

Zažite vzrušujúce súboje v ikonickom svete Dragon Ball s hrou Dragon Ball FighterZ (Ultimate Edition). Po úspechu série Xenoverse sa táto hra vracia k tradičným 2D súbojom, ktoré sú známe a milované fanúšikmi po celom svete. Hra ponúka jedinečný zážitok, ktorý kombinuje nádhernú grafiku, dynamické súboje a bohatý obsah, ktorý poteší každého fanúšika tejto legendárnej série.

V Dragon Ball FighterZ sa stretnete so všetkými mocnými bojovníkmi, ktorých ste si obľúbili z anime a mangy. Hra obsahuje široký výber postáv, vrátane ikonických hrdinov ako Goku, Vegeta, Frieza a mnohých ďalších. Každá postava má svoje jedinečné schopnosti a bojové štýly, čo umožňuje hráčom vytvárať rôzne stratégie a kombinácie v boji.

Jednou z najvýraznejších vlastností Ultimate Edition je, že obsahuje všetky dostupné DLC postavy a obsahy, čo znamená, že hráči môžu zažiť kompletný zážitok bez obmedzení. Týmto spôsobom si môžete vychutnať všetky novinky a vylepšenia, ktoré boli pridané od pôvodného vydania hry. Hra ponúka aj rôzne herné módy, vrátane online súťaží, kde môžete testovať svoje schopnosti proti hráčom z celého sveta.

Grafika hry je naozaj ohromujúca, s nádhernými animáciami a detailným spracovaním postáv, ktoré verne zachytáva atmosféru anime. Hráči sa môžu tešiť na plynulé a dynamické súboje, ktoré sú doplnené o efektné špeciálne útoky a kombá. Hra je navrhnutá tak, aby bola prístupná pre nováčikov, ale zároveň ponúka dostatočnú hĺbku pre skúsených hráčov, ktorí sa chcú zdokonaľovať v technikách a stratégiách.

Okrem toho, Dragon Ball FighterZ ponúka aj bohatý príbehový mód, ktorý vás zavedie do hlbokého univerza Dragon Ball. Hráči sa môžu tešiť na epické súboje a zaujímavé zvraty, ktoré sú typické pre túto sériu. Príbeh je zasadený do známeho sveta, kde sa stretávajú rôzne postavy a vytvárajú nezabudnuteľné momenty.

Vydavateľom hry je Bandai Namco Entertainment, ktorý je známy svojou kvalitou a inováciami v oblasti herného priemyslu. Dragon Ball FighterZ (Ultimate Edition) je dostupný na platforme PC digital, čo umožňuje jednoduchý prístup a pohodlné hranie pre všetkých fanúšikov.

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto úžasného sveta a zažite napínavé súboje s Dragon Ball FighterZ (Ultimate Edition) na Steame!