Marvel’s Spider-Man: Miles Morales CZ (Ultimate Edition) + Sackboy: A Big Adventure CZ PS5

129,99 

Zdieľať:

Objavte vzrušujúci svet Marvel’s Spider-Man: Miles Morales CZ (Ultimate Edition) a Sackboy: A Big Adventure CZ pre PS5. Táto edícia ponúka pohlcujúci príbeh, vylepšenú grafiku a dynamické herné mechaniky. Prežite dobrodružstvo mladého superhrdinu Miles Moralesa v New Yorku a užite si zábavný svet Sackboya s kreatívnymi úrovňami. Ideálna voľba pre fanúšikov akčných hier a rodinných zábav. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť zažiť nezabudnuteľné dobrodružstvá!

Kód: 436569 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales CZ (Ultimate Edition) + Sackboy: A Big Adventure CZ PS5

Objavte fascinujúci svet superhrdinov a dobrodružstiev s Marvel’s Spider-Man: Miles Morales CZ (Ultimate Edition) a Sackboy: A Big Adventure CZ pre konzolu PS5. Táto jedinečná edícia ponúka hráčom nielen vzrušujúci príbeh, ale aj vylepšenú grafiku a technológie, ktoré posúvajú herný zážitok na novú úroveň.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales je pokračovaním úspešného titulu, ktorý sleduje príbeh mladého superhrdinu Miles Moralesa. Hráči sa ocitnú v New Yorku, kde sa Miles snaží prispôsobiť svojmu novému domovu a zároveň sa vyrovnať s novými výzvami, ktoré prichádzajú s jeho superhrdinským životom. Hra ponúka dynamický a pohlcujúci herný zážitok, ktorý kombinuje akčné súboje, parkour a emocionálne momenty, ktoré vás vtiahnu do príbehu.

Ultimate Edition obsahuje aj Marvel’s Spider-Man: Remastered, ktorý prináša vylepšenú grafiku s realistickými odrazmi, detailnejšími tieňmi a bohatšími textúrami. Hráči sa môžu tešiť na rýchlejšie načítanie, čo znamená, že sa môžu okamžite ponoriť do akcie bez zbytočného čakania. Vylepšené prepojenie s ovládačom a kvalitnejšie audio zaručujú, že každý súboj a každé dobrodružstvo bude ešte intenzívnejšie.

Okrem Spider-Mana sa môžete tešiť aj na Sackboy: A Big Adventure, ktorý je skvelým doplnkom tejto edície. Hra ponúka zábavný a farebný svet, kde hráči ovládajú obľúbeného hrdinu Sackboya. S množstvom kreatívnych úrovní a výziev, ktoré sú navrhnuté tak, aby podporovali spoluprácu a tímovú hru, je to ideálny titul pre rodiny a priateľov. Hráči môžu preskúmavať rôzne prostredia, zbierať predmety a prekonávať prekážky, pričom si užívajú jedinečný štýl hry, ktorý kombinuje platformové prvky s kreatívnym dizajnom.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales CZ (Ultimate Edition) a Sackboy: A Big Adventure CZ pre PS5 sú ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov hier, ktorí hľadajú kvalitný herný zážitok. S vylepšenou grafikou, pohlcujúcim príbehom a zábavnými hernými mechanikami, táto edícia ponúka hodiny zábavy a vzrušenia. Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou týchto nezabudnuteľných dobrodružstiev a zažite, čo znamená byť superhrdinom v jednom z najobľúbenejších herných svetov!