Ghost of Tsushima (Director’s Cut) CZ + Sackboy: A Big Adventure CZ PS5

132,99 

Zdieľať:

Objavte epické dobrodružstvo s hrou Ghost of Tsushima (Director’s Cut) a zábavu v Sackboy: A Big Adventure pre PS5. Vstúpte do otvoreného sveta feudálneho Japonska, kde sa stanete samurajom Jinom Sakaia a ochráňte Tsushimu pred mongolskou inváziou. Vychutnajte si vylepšenú grafiku, emotívny príbeh a nové misie. Zároveň sa ponorte do kooperatívneho hrania s Sackboyom, riešte hádanky a prekonávajte prekážky v farebných svetoch. Ideálny balík pre všetkých fanúšikov kvalitných hier na PS5.

Kód: 436559 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Ghost of Tsushima (Director’s Cut) CZ + Sackboy: A Big Adventure CZ PS5

Zažite nezabudnuteľné dobrodružstvo vo feudálnom Japonsku s hrou Ghost of Tsushima (Director’s Cut). Tento titul, ktorý bol vyvinutý pod záštitou PlayStation Studios, vás vtiahne do fascinujúceho sveta, kde sa prelínajú tradície, kultúra a vojenské umenie. Hráči sa ocitnú v úlohe samuraja Jina Sakaia, ktorý sa snaží ochrániť svoju rodnú Tsushimu pred inváziou mongolských vojsk. V tejto akčnej adventúre v otvorenom svete máte možnosť preskúmať nádherné krajiny, od hustých lesov po malebné pláže, a objavovať bohatú históriu a kultúru regiónu.

Hlavné vlastnosti Ghost of Tsushima (Director’s Cut) zahŕňajú:

  • Otvorený svet: Preskúmajte rozsiahle územie Tsushimy, kde každé miesto ponúka unikátne zážitky a tajomstvá.
  • Prepracovaný príbeh: Ponorte sa do hlbokého a emotívneho príbehu, ktorý skúma česť, tradície a obete samurajov.
  • Vylepšená grafika a výkon: Vďaka technológii PS5 si užijete ohromujúcu vizuálnu kvalitu a plynulé hranie.
  • Nové misie a obsah: Director’s Cut prináša dodatočné misie, ktoré obohacujú príbeh a ponúkajú nové výzvy.

Okrem toho, balenie obsahuje aj hru Sackboy: A Big Adventure, ktorá je ideálnym doplnkom pre tých, ktorí hľadajú zábavu a dobrodružstvo v kooperatívnom prostredí. V tejto hre sa hráči ujmú úlohy Sackboya, malého hrdinu, ktorý sa vydáva na cestu plnú prekážok a hádaniek. Hráči môžu spolupracovať s priateľmi a rodinou, aby prekonali rôzne výzvy a objavili skryté poklady.

Hlavné vlastnosti Sackboy: A Big Adventure zahŕňajú:

  • Kooperatívne hranie: Hrajte s priateľmi a rodinou v zábavných a interaktívnych úrovniach.
  • Vizuálne pôsobivé prostredie: Objavte farebné a kreatívne svety, ktoré sú plné detailov a prekvapení.
  • Rôznorodé úlohy: Riešte hádanky a prekonávajte prekážky, aby ste sa dostali ďalej v hre.

Obe hry sú skvelou voľbou pre majiteľov konzoly PS5, ktorí hľadajú kvalitný herný zážitok. Nezmeškajte príležitosť ponoriť sa do týchto fascinujúcich svetov a zažiť dobrodružstvá, ktoré vás zaručene nadchnú!