Ghost of Tsushima (Director’s Cut) CZ + Marvel’s Spider-Man: Miles Morales CZ (Ultimate Edition) PS5

152,99 

Zdieľať:

Objavte epické dobrodružstvo s hrami Ghost of Tsushima (Director’s Cut) a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (Ultimate Edition) pre PlayStation 5. Vstúpte do nádherne prepracovaného Japonska a prežite príbeh samuraja Jin Sakai, ktorý bojuje proti mongolskej invázii. Zároveň sa vžijete do úlohy mladého superhrdinu Milesa Moralesa, ktorý chráni New York. Obe hry ponúkajú pohlcujúci herný zážitok, vylepšenú grafiku a rýchle načítanie, ideálne pre fanúšikov akčných adventúr a superhrdinov.

Kód: 436557 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Ghost of Tsushima (Director’s Cut) CZ + Marvel’s Spider-Man: Miles Morales CZ (Ultimate Edition) PS5

Zažite nezabudnuteľné dobrodružstvo vo feudálnom Japonsku s hrou Ghost of Tsushima (Director’s Cut). Táto akčná adventúra v otvorenom svete vás zavedie do nádherne prepracovanej krajiny, kde sa môžete túlať po rozmanitých oblastiach, stretávať sa s fascinujúcimi postavami a objavovať starodávne pamiatky. Hra ponúka jedinečný pohľad na kultúru a históriu Japonska, pričom sa zameriava na príbeh samuraja, ktorý sa snaží ochrániť svoju domovinu pred inváziou Mongolov.

V Ghost of Tsushima sa hráči ocitnú v úlohe Jin Sakai, posledného samuraja, ktorý sa musí prispôsobiť novým bojovým technikám a strategickým prístupom, aby porazil nepriateľa. Hra ponúka široké spektrum možností, ako sa vysporiadať s protivníkmi, od tradičných samurajských súžení až po stealth prístup. S rozšírenou edíciou Director’s Cut získate prístup k novým misiám, postavám a rozšírenej oblasti, ktorá obohacuje už tak bohatý herný zážitok.

Okrem toho, balíček obsahuje aj Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (Ultimate Edition), ktorý prináša ďalšie vzrušujúce dobrodružstvo. Hráči sa vžijú do úlohy Miles Moralesa, mladého superhrdinu, ktorý sa snaží ovládnuť svoje nové schopnosti a ochrániť New York pred hrozbami. Hra ponúka dynamický a plynulý herný zážitok, ktorý je obohatený o nádhernú grafiku a pútavý príbeh. S Ultimate Edition získate prístup k dodatočnému obsahu, ktorý rozširuje príbeh a ponúka nové výzvy.

Obe hry sú optimalizované pre PlayStation 5, čo znamená, že si užijete rýchle načítanie, vylepšenú grafiku a plynulé ovládanie. Hráči sa môžu tešiť na realistické prostredie, ktoré vás vtiahne do akcie a umožní vám zažiť epické súboje a emocionálne momenty.

Nezmeškajte príležitosť zažiť tieto dve úžasné hry, ktoré kombinujú bohaté príbehy, nádhernú grafiku a pohlcujúci herný zážitok. Ghost of Tsushima (Director’s Cut) a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (Ultimate Edition) sú ideálnou voľbou pre každého fanúšika akčných adventúr a superhrdinov. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo, ktoré vás zavedie do fascinujúcich svetov plných výziev a objavovania.