Kerbal Space Program (Complete Enhanced Edition) [ESD MS]

59,99 

Zdieľať:

Kerbal Space Program (Complete Enhanced Edition) je inovatívna herná simulácia vesmírnych letov, ktorá ponúka hráčom možnosť vytvárať a spravovať vlastný vesmírny program. Obsahuje rozšírenie Breaking Ground a balíček History and Parts Pack, čím zvyšuje hĺbku a rozmanitosť herného zážitku. Optimalizovaná pre XBOX ONE, táto edícia ponúka intuitívne ovládanie a vylepšenú grafiku. Hráči sa naučia základné princípy fyziky a inžinierstva, aby úspešne navrhli rakety a prekonali výzvy vesmírneho prieskumu. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo vo vesmíre s Kerbal Space Program!

Kód: 437380 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Kerbal Space Program (Complete Enhanced Edition) [ESD MS]

Kerbal Space Program (Complete Enhanced Edition) je jedinečná a cenami ovenčená herná simulácia vesmírnych letov, ktorá ponúka hráčom možnosť vytvárať a spravovať vlastný vesmírny program. Táto edícia obsahuje rozšírenie Breaking Ground a balíček History and Parts Pack, ktoré obohacujú hru o nové súčiastky, misie a množstvo ďalších funkcií, čím zvyšujú hĺbku a rozmanitosť herného zážitku.

Vylepšená edícia Kerbal Space Program je optimalizovaná pre konzolových hráčov, čo znamená, že ovládanie a grafika sú prispôsobené pre maximálny komfort a zážitok na platforme XBOX ONE. Hráči sa môžu tešiť na intuitívne ovládanie, ktoré im umožní sústrediť sa na to najdôležitejšie – na budovanie a riadenie svojich vesmírnych misií.

Hlavným cieľom hry je navrhnúť a postaviť rakety, ktoré sú schopné dosiahnuť rôzne vesmírne ciele. Hráči sa musia naučiť základné princípy fyziky a inžinierstva, aby úspešne prekonali výzvy, ktoré im hra kladie. S množstvom dostupných súčiastok a možností prispôsobenia si môžu hráči vytvoriť unikátne vesmírne lode, ktoré sú schopné prežiť aj tie najnáročnejšie misie.

Rozšírenie Breaking Ground prináša do hry nové technológie a mechaniky, ako sú robotické časti a nové misie, ktoré posúvajú hranice možností. Hráči môžu skúmať nové planéty a mesačná telesá, pričom sa stretávajú s rôznymi výzvami, ktoré si vyžadujú kreativitu a strategické myslenie.

Balíček History and Parts Pack obohacuje hru o historické rakety a súčiastky, ktoré umožňujú hráčom zažiť významné momenty v histórii vesmírneho prieskumu. Tento balíček je ideálny pre tých, ktorí sa zaujímajú o skutočné vesmírne misie a chcú sa dozvedieť viac o vývoji technológie a inžinierstva v oblasti vesmírnych letov.

Kerbal Space Program (Complete Enhanced Edition) je nielen zábavná, ale aj vzdelávacia hra, ktorá povzbudzuje hráčov k experimentovaniu a objavovaniu. S množstvom obsahu a neustálymi aktualizáciami je táto edícia ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov vesmíru a technológie. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo vo vesmíre a staňte sa súčasťou vesmírneho programu Kerbal!