Borderlands 3 (Ultimate Edition) PS5

29,99 

Zdieľať:

Objavte neuveriteľný svet Borderlands 3 (Ultimate Edition) pre PS5, ktorý ponúka kompletný balík akčnej strieľačky s kooperatívnym hraním. Zastavte nebezpečnú kultu ako jeden z Vault Hunterov a užite si všetkých 6 prídavkov, ktoré obohacujú príbeh a ponúkajú nové misie a zbrane. Vylepšená grafika a rýchle načítanie na PS5 zaručujú plynulý herný zážitok. Pripravte sa na akciu, humor a nezabudnuteľné dobrodružstvo v jednom z najobľúbenejších herných svetov!

Kód: 437863 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Borderlands 3 (Ultimate Edition) PS5

Zažite neuveriteľný svet Borderlands s Borderlands 3 (Ultimate Edition) pre PS5, ktorý ponúka kompletný balík všetkého, čo táto populárna akčná strieľačka môže ponúknuť. Tento titul je ideálny pre fanúšikov série, ako aj pre nových hráčov, ktorí sa chcú ponoriť do jedinečného mixu akcie, humoru a kooperatívneho hrania.

Borderlands 3 je kooperatívna akčná strieľačka z pohľadu prvej osoby, vyvinutá renomovanou spoločnosťou Gearbox Software a publikovaná 2K Games. Hra sa odohráva v rozsiahlom a farebnom svete Pandora, kde hráči preberajú úlohu jedného z štyroch Vault Hunterov, ktorí sa snažia zastaviť nebezpečnú kultu, ktorá ohrozuje celú galaxiu. Každý z Vault Hunterov má jedinečné schopnosti a štýl hry, čo umožňuje rôzne herné prístupy a taktiky.

Ultimate Edition obsahuje nielen základnú hru, ale aj všetkých 6 prídavkov, ktoré rozširujú príbeh a ponúkajú nové misie, nepriateľov a zbrane. Tieto prídavky sú navrhnuté tak, aby obohatili herný zážitok a poskytli hráčom ešte viac obsahu na preskúmanie. Okrem toho, hráči získajú aj kompletnú kolekciu bonusových kozmetických balíčkov, ktoré im umožnia prispôsobiť si svojich hrdinov a dodať im jedinečný vzhľad.

Hra sa vyznačuje svojou jedinečnou grafikou, ktorá kombinuje komiksový štýl s dynamickými efektmi, čo vytvára vizuálne ohromujúci zážitok. Na PS5 si hráči môžu vychutnať vylepšené grafické detaily, rýchlejšie načítanie a plynulejšie hranie, čo zvyšuje celkový zážitok z hry. Hráči sa môžu tešiť na intenzívne akčné sekvencie, ktoré sú doplnené o množstvo zábavných a nezabudnuteľných postáv.

Borderlands 3 (Ultimate Edition) je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú zábavný a akčný herný zážitok. Či už sa rozhodnete hrať sami alebo s priateľmi, táto hra ponúka nekonečné hodiny zábavy a vzrušenia. Pripravte sa na dobrodružstvo plné strieľania, lootovania a nezabudnuteľných momentov v jednom z najobľúbenejších herných svetov súčasnosti.

Nezmeškajte príležitosť zažiť Borderlands 3 v jeho najlepšej forme s Ultimate Edition pre PS5. Pripravte sa na akciu, humor a dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do svojho sveta a nenechá vás chcieť odísť!