Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök XBOX ONE

17,99 

Zdieľať:

Objavte epické rozšírenie Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök pre XBOX ONE, ktoré vás vtiahne do fascinujúceho sveta severskej mytológie. Hrajte ako Eivor, nórsky boh Odin, a zažite dobrodružstvo plné akcie, nových zbraní a schopností. Vydajte sa na zúfalú výpravu za záchranou svojho syna a preskúmajte tajomstvá vikingskej kultúry. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť stať sa súčasťou legendárnej ságy a zažiť intenzívne súboje a hlboký príbeh, ktorý ovplyvní osud Eivora a jeho blízkych.

Kód: 438821 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök XBOX ONE

Pripravte sa na epickú cestu do sveta severskej mytológie s rozšírením Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök pre konzolu XBOX ONE. Toto DLC, ktoré vyžaduje plnú hru Assassin’s Creed Valhalla, predstavuje najambicióznejšie rozšírenie v histórii série. Hráči sa ocitnú v úlohe Eivora, ktorý musí prijať svoj osud ako Odin, nórsky boh bitky a múdrosti.

V Dawn of Ragnarök sa hráči vydajú na zúfalú výpravu, aby zachránili svojho syna a dokončili legendárnu vikingskú ságu. Nové božské sily, ktoré Eivor získa, otvárajú dvere k nevídaným možnostiam v boji a prieskume. Hráči sa môžu tešiť na úchvatný svet, ktorý je plný tajomstiev, výziev a epických súžení.

Rozšírenie ponúka množstvo nových funkcií a vylepšení, ktoré obohacujú herný zážitok. Hráči môžu očakávať nové zbrane, schopnosti a zručnosti, ktoré im umožnia prispôsobiť si svoj herný štýl. Systém boja bol vylepšený, čo zaručuje ešte intenzívnejšie a dynamickejšie súboje. Okrem toho, prostredie je navrhnuté tak, aby ponúkalo rôzne prieskumy a interakcie, ktoré posúvajú hranice tradičného hrania.

Vydavateľ Ubisoft sa postaral o to, aby Dawn of Ragnarök ponúklo hráčom nezabudnuteľný zážitok, ktorý kombinuje akciu, dobrodružstvo a hlboký príbeh. Hráči sa môžu tešiť na bohatú naratívu, ktorá je zasadená do fascinujúceho prostredia plného mytologických prvkov a historických odkazov. Každé rozhodnutie, ktoré Eivor urobí, ovplyvní priebeh príbehu a osud jeho blízkych.

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tejto epickej ságy a objavte, čo všetko Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök ponúka. Pripravte sa na výnimočné dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do hlbokých a fascinujúcich aspektov severskej kultúry a mytológie. Vydajte sa na cestu, ktorá zmení váš pohľad na svet vikingských bojovníkov a ich legendy.

Pripravte sa na akciu, napätie a nezabudnuteľné momenty v Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök pre XBOX ONE. Vstúpte do sveta, kde sa mýtus a realita prelínajú a kde je každý krok rozhodujúci pre osud Eivora a jeho rodiny.