Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök PS5

17,99 

Zdieľať:

Rozšírenie Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök pre PS5 ponúka epické dobrodružstvo, kde sa hráči stávajú Eivorom, nórskym bohom Odinom. Preskúmajte fascinujúci svet plný mytológie, akcie a dramatických momentov. Uvoľnite nové božské sily, prežite legendárnu vikingskú ságu a užite si vylepšené herné mechaniky. Ubisoft prináša nezabudnuteľný zážitok, ktorý posunie váš herný svet na novú úroveň. Nezmeškajte túto príležitosť a staňte sa súčasťou epickej ságy Assassin’s Creed.

Kód: 438820 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök PS5

Rozšírenie Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök pre konzolu PS5 predstavuje najambicióznejšie DLC v histórii série. V tomto epickom dobrodružstve sa hráči ocitnú v úlohe Eivora, ktorý musí prijať svoj osud ako Odin, nórsky boh bitky a múdrosti. Toto rozšírenie ponúka jedinečnú príležitosť preskúmať fascinujúci svet plný mytológie, akcie a dramatických momentov.

V Dawn of Ragnarök sa Eivor vydáva na zúfalú výpravu, aby zachránil svojho syna a dokončil legendárnu vikingskú ságu. Hráči budú mať možnosť uvoľniť nové božské sily, ktoré im umožnia ovládať mocné schopnosti a získať výhodu v boji. Tieto nové schopnosti sú kľúčové pre prekonanie prekážok a nepriateľov, s ktorými sa Eivor stretne na svojej ceste.

Hlavné vlastnosti rozšírenia zahŕňajú:

  • Nové božské sily: Ovládajte mocné schopnosti Odina a využite ich v boji.
  • Úchvatný svet: Preskúmajte nádherné prostredia inšpirované severskou mytológiou.
  • Hlavný príbeh: Prežite epickú ságu, ktorá sa sústreďuje na Eivorovu cestu a jeho rodinu.
  • Vylepšené herné mechaniky: Nové možnosti a vylepšenia, ktoré obohatia herný zážitok.

Vydavateľom tohto rozšírenia je Ubisoft, známy svojou kvalitou a inováciami v hernom priemysle. Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök je exkluzívne dostupné na platforme PS5, čo zaručuje vynikajúcu grafiku a plynulé hranie. Hráči, ktorí si chcú užiť toto rozšírenie, musia mať nainštalovanú plnú verziu hry Assassin’s Creed Valhalla.

Pripravte sa na nezabudnuteľný zážitok, ktorý vás vtiahne do sveta severskej mytológie a ponúkne vám možnosť stať sa legendárnym bojovníkom. S Dawn of Ragnarök sa môžete tešiť na hodiny zábavy, napätia a objavovania, ktoré posunú váš herný zážitok na novú úroveň. Nezmeškajte túto príležitosť a staňte sa súčasťou epickej ságy, ktorá zmení váš pohľad na svet Assassin’s Creed.