Assetto Corsa Competizione PS5

35,99 

Zdieľať:

Assetto Corsa Competizione na PS5 je oficiálna pretekárska hra venovaná GT World Challenge, ktorá ponúka realistickú simuláciu pretekov s presne reprodukovanými vozidlami a jazdcami. Vďaka vynikajúcej grafike a plynulému ovládaniu si hráči môžu vychutnať rôzne typy pretekov, ako sú Sprint a Endurance, a prispôsobiť si vozidlá pre optimálny výkon. Hra ponúka bohaté možnosti prispôsobenia a rôzne herné režimy, čo z nej robí ideálnu voľbu pre fanúšikov motoristického športu.

Kód: 438832 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Assetto Corsa Competizione PS5

Assetto Corsa Competizione je oficiálna videohra venovaná prestížnemu šampionátu GT World Challenge, ktorá prináša jedinečný zážitok pre všetkých fanúšikov motoristického športu. Hra je navrhnutá tak, aby poskytla realistickú simuláciu pretekov, kde sa hráči môžu postaviť proti oficiálnym jazdcom, tímom a autám, ktoré sú verne reprodukované s maximálnou presnosťou. S využitím technológie PS5 sa hráči môžu tešiť na vynikajúcu grafiku a plynulé ovládanie, ktoré umocňuje zážitok z pretekov.

Jednou z najvýraznejších vlastností Assetto Corsa Competizione je jej realistická fyzika a správanie vozidiel. Hráči sa môžu ponoriť do rôznych typov pretekov, vrátane Sprint, Endurance a ikonických Spa 24 Hours, pričom každý typ pretekov ponúka jedinečné výzvy a taktiky. Hra sa zameriava na detailné spracovanie okruhov a podmienok, čo prispieva k autentickému pretekárskemu zážitku.

Hráči majú možnosť vybrať si z širokej škály oficiálnych vozidiel GT3, pričom každé auto má svoje špecifické vlastnosti a správanie na trati. Týmto spôsobom si môžu prispôsobiť svoj pretekársky zážitok a získať lepšie porozumenie technickým aspektom jazdy. Hra tiež ponúka rôzne režimy, vrátane offline a online pretekov, čo umožňuje hráčom súťažiť s priateľmi alebo s ostatnými hráčmi z celého sveta.

Okrem realistického pretekárskeho zážitku Assetto Corsa Competizione ponúka aj bohaté možnosti prispôsobenia. Hráči môžu upravovať svoje vozidlá, od nastavení podvozku až po výber pneumatík, čo im umožňuje optimalizovať výkon na základe svojich preferencií a podmienok na trati. Tieto možnosti prispôsobenia sú kľúčové pre dosiahnutie úspechu v pretekoch a zvyšujú úroveň angažovanosti hráčov.

Vydavateľom hry je Milestone, renomovaná spoločnosť známa svojimi kvalitnými pretekárskymi hrami. S Assetto Corsa Competizione na platforme PS5 sa hráči môžu tešiť na vynikajúcu kombináciu realistickej simulácie, nádhernej grafiky a pohlcujúceho herného zážitku. Nezáleží na tom, či ste skúsený pretekár alebo nováčik, táto hra ponúka niečo pre každého a je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov motoristického športu.