Dragon Ball: The Breakers (Special Edition) XBOX Series X

9,99 

Zdieľať:

Dragon Ball: The Breakers (Special Edition) XBOX Series X je akčná hra, ktorá vás vtiahne do sveta známeho anime. Prežite napínavý príbeh, kde sa sedem hráčov snaží uniknúť pred desivým nepriateľom Raiderom v prostredí Temporal Steam. Využite Super Stroj Času a strategické myslenie na prežitie. Hra ponúka kooperatívny multiplayer, rôzne postavy s unikátnymi schopnosťami a intenzívne súboje. Vychutnajte si ohromujúcu grafiku na XBOX Series X a zažite nezabudnuteľné dobrodružstvo s Dragon Ball: The Breakers.

Kód: 440792 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Dragon Ball: The Breakers (Special Edition) XBOX Series X

Dragon Ball: The Breakers je jedinečná akčná hra, ktorá vás vtiahne do fascinujúceho sveta známeho anime. V tejto špeciálnej edícii pre konzolu XBOX Series X sa ocitnete v napínavom príbehu, kde sa sedem obyčajných ľudí snaží prežiť v nepredvídateľnom prostredí. Hráči sa musia postaviť desivému nepriateľovi, známeho ako Raider, ktorý je z inej časovej línie a disponuje nespútanou silou.

Hra sa odohráva v prostredí nazvanom Temporal Steam, kde sa postavy ocitajú uväznené a musia sa snažiť uniknúť. Ich jedinou nádejou na prežitie je vykliesniť sa z tohto nebezpečného prostredia pomocou Super Stroja Času. Avšak, Raider im je neustále na stope, čo pridáva na napätí a adrenalíne. Hráči musia využiť svoje strategické myslenie a tímovú spoluprácu, aby prežili a unikli pred hrozbou.

Hlavné vlastnosti hry zahŕňajú:

  • Kooperatívny multiplayer: Hráči môžu spolupracovať s priateľmi alebo inými hráčmi online, aby prekonali výzvy a prežili útoky Raida.
  • Rôzne postavy: Každý z hráčov si môže vybrať z rôznych postáv, pričom každá má svoje jedinečné schopnosti a vlastnosti, ktoré môžu ovplyvniť priebeh hry.
  • Intenzívne súboje: Hra ponúka dynamické a napínavé súboje, kde hráči musia rýchlo reagovať na akcie Raida a využiť prostredie vo svoj prospech.
  • Vizuálne efekty: Vďaka technológii XBOX Series X si hráči môžu vychutnať ohromujúcu grafiku a plynulé animácie, ktoré oživujú svet Dragon Ball.

Dragon Ball: The Breakers (Special Edition) je ideálnou voľbou pre fanúšikov série, ktorí hľadajú nový spôsob, ako zažiť svoje obľúbené postavy a príbehy. Hra kombinuje prvky prežitia, akcie a stratégie, čo z nej robí jedinečný zážitok. Pripravte sa na napínavé dobrodružstvo, kde sa musíte postaviť svojim strachom a bojovať o prežitie v nebezpečnom svete.

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto vzrušujúceho príbehu a zažite adrenalínové momenty, ktoré vám ponúkne Dragon Ball: The Breakers. Pripravte sa na akciu, napätie a nezabudnuteľné zážitky na konzole XBOX Series X!