Dolmen (Day One Edition) XBOX Series X

9,99 

Zdieľať:

Objavte temný svet Dolmen (Day One Edition) na XBOX Series X, akčného RPG, ktoré kombinuje Sci-Fi prvky s kozmickým hororom. Postavte sa nebezpečenstvám na planéte Revion Prime a získajte vzorky kryštálu pre vedecký pokrok. Vytvorte si vlastný herný štýl s bohatými možnosťami prispôsobenia a zažite intenzívne súboje, ktoré preveria vaše reflexy a taktické myslenie. Hra ponúka fascinujúci príbeh plný tajomstiev a psychologických aspektov, ktoré vás vtiahnu do hlbokého dobrodružstva. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a ponorte sa do sveta Dolmen!

Kód: 440782 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Dolmen (Day One Edition) XBOX Series X

Zažite napínavý svet hry Dolmen, akčného RPG, ktoré vás vtiahne do temného a desivého prostredia kombinujúceho futuristické Sci-Fi prvky s kozmickým hororom. Hra je dostupná na platforme XBOX Series X a ponúka jedinečný zážitok, ktorý vás nenechá chladným.

V Dolmen sa ocitnete na nepriateľskej planéte Revion Prime, kde sa musíte postaviť rôznym nebezpečenstvám a nepriateľom. Vaša úloha je jasná: priviesť späť vzorky kryštálu, ktoré majú obzvlášť jedinečné vlastnosti. Tieto vzorky sú kľúčové pre pokrok vo vedeckých výskumoch a ich získanie si vyžaduje nielen odvahu, ale aj strategické myslenie a zručnosti v boji.

Hra ponúka široké spektrum možností prispôsobenia postavy a zbraní, čo vám umožní vytvoriť si vlastný herný štýl. Vďaka dynamickému boju a rôznym nepriateľom, ktorých budete musieť poraziť, sa každé stretnutie stáva jedinečným zážitkom. Hráči sa môžu tešiť na intenzívne súboje, ktoré si vyžadujú rýchle reflexy a taktické plánovanie.

Okrem akčných sekvencií sa Dolmen zameriava aj na atmosféru a príbeh. Hra je preplnená tajomstvami a záhadami, ktoré čakajú na odhalenie. Každý krok na Revion Prime vás môže priviesť k novým objavom, ale aj k nečakaným nebezpečenstvám. Hráči budú musieť čeliť nielen vonkajším hrozbám, ale aj psychologickým aspektom, ktoré ich môžu priviesť na pokraj šialenstva.

Vydavateľom hry je Prime Matter, ktorý sa postaral o to, aby Dolmen ponúkal kvalitný herný zážitok s ohľadom na detaily a grafiku. Hra je optimalizovaná pre XBOX Series X, čo znamená, že si užijete plynulé hranie a nádhernú grafiku, ktorá vás vtiahne do sveta Revion Prime.

Pripravte sa na výnimočné dobrodružstvo, kde sa vaša časová línia môže vymazať, alebo sa stanete hrdinom, ktorý prežije a splní svoju misiu. Dolmen (Day One Edition) je hrou, ktorú si nemôžete nechať ujsť, ak ste fanúšikom akčných RPG a hororových príbehov. Vstúpte do sveta, kde sa stretáva technológia s temnotou a odhaľte tajomstvá, ktoré čakajú na objavenie.