Dolmen (Day One Edition) PS4

9,99 

Zdieľať:

Objavte temný svet Dolmen (Day One Edition) PS4, akčného RPG, ktoré kombinuje sci-fi a horor. Prežite na nepriateľskej planéte Revion Prime, bojujte proti nebezpečným nepriateľom a zbierajte unikátne kryštály. Hra ponúka nádhernú grafiku, napínavé súboje a exkluzívne bonusy pre tých, ktorí si ju zakúpia v deň vydania. Pripravte sa na adrenalínový zážitok plný prekvapení a tajomstiev!

Kód: 440779 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Dolmen (Day One Edition) PS4

Zažite napínavý svet hry Dolmen, akčného RPG, ktoré vás vtiahne do temného a desivého prostredia kombinujúceho futuristické Sci-Fi prvky s kozmickým hororom. Hra vás zavedie na nepriateľskú planétu Revion Prime, kde sa budete musieť postaviť nebezpečným nepriateľom a prežiť v extrémnych podmienkach.

Vaša misia je jasná: priviesť späť vzorky kryštálu s jedinečnými vlastnosťami, ktoré môžu zmeniť priebeh vašej časovej línie. Hráči sa ocitnú v úlohe prieskumníka, ktorý musí čeliť nielen neznámym hrozbám, ale aj vlastným strachom. Dolmen ponúka jedinečný herný zážitok, kde sa kombinujú akčné súboje s prvkami RPG, čo umožňuje hráčom prispôsobiť si svoj herný štýl a taktiku.

Hra sa vyznačuje nádhernou grafikou a detailne prepracovaným prostredím, ktoré vás pohltí od prvého okamihu. Každý krok na Revion Prime je plný napätia a nepredvídateľnosti, pričom sa musíte neustále prispôsobovať a reagovať na zmeny v prostredí. Hráči budú mať možnosť objavovať rôzne oblasti planéty, od temných jaskýň po rozľahlé otvorené krajiny, pričom každá lokalita skrýva svoje vlastné tajomstvá a nebezpečenstvá.

Dolmen (Day One Edition) pre PS4 ponúka aj exkluzívne bonusy pre tých, ktorí si hru zakúpia v deň vydania. Tieto bonusy môžu zahŕňať unikátne zbrane, vybavenie alebo iné herné prvky, ktoré obohatia váš zážitok a poskytnú vám výhodu v boji proti nepriateľom.

Hra je vyvinutá spoločnosťou Prime Matter, ktorá sa zameriava na vytváranie kvalitných herných titulov. Dolmen je dôkazom ich odhodlania prinášať hráčom jedinečné a pohlcujúce zážitky. S kombináciou akcie, napätia a RPG prvkov, Dolmen je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov hororových hier a sci-fi dobrodružstiev.

Pripravte sa na výnimočnú cestu do neznáma, kde sa vaše rozhodnutia a schopnosti stanú kľúčom k prežitiu. Dolmen (Day One Edition) pre PS4 je hrou, ktorú si nesmiete nechať ujsť, ak túžite po adrenalínovom zážitku plnom napätia a prekvapení.