Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom (The Prince’s Edition) [Steam]

79,99 

Zdieľať:

Objavte magický svet Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom (The Prince’s Edition) na Steam. Toto fascinujúce RPG pokračovanie ponúka nádhernú grafiku, emotívny príbeh a zaujímavý herný systém. Hrajte ako mladý princ Evan, ktorý sa snaží obnoviť svoje kráľovstvo, zbierajte a trénujte Higgledies a užívajte si taktické súboje. S dodatočným obsahom a všetkými DLC sa pripravte na hodiny zábavy v rozprávkovom kráľovstve. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť zažiť nezabudnuteľné dobrodružstvo!

Kód: 440896 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom (The Prince’s Edition) [Steam]

Vstúpte do magického sveta Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom, kde sa spája nádherná grafika, emotívny príbeh a fascinujúce RPG prvky. Toto pokračovanie obľúbeného titulu Ni no Kuni: Wrath of the White Witch vás zavedie do rozprávkového kráľovstva, ktoré je plné dobrodružstiev a nezabudnuteľných postáv. Hra bola vyvinutá renomovaným štúdiom a vydaná spoločnosťou Bandai Namco Entertainment, pričom sa môžete tešiť na jedinečný zážitok na platforme PC.

Príbeh sa sústreďuje na mladého princa Evana, ktorý sa snaží obnoviť svoje kráľovstvo po tragických udalostiach. Hráči budú s Evanom prežívať jeho cestu od bezmocného chlapca k silnému a múdremu kráľovi, ktorý sa učí, čo znamená vládnuť a chrániť svojich poddaných. S pomocou svojich priateľov a nových spojencov sa Evan postaví rôznym výzvam a nepriateľom, pričom sa snaží vytvoriť nový svet, kde bude vládnuť spravodlivosť a mier.

Hra ponúka nádherne animované postavy, ktoré navrhol Yoshiyuki Momose, a nezabudnuteľnú hudbu od Joe Hisaishi, ktorá umocňuje atmosféru a emócie v priebehu celého dobrodružstva. Hráči sa môžu tešiť na rozmanité prostredia, od malebných dediniek po rozsiahle mestá, ktoré sú plné detailov a skrytých tajomstiev.

Okrem pútavého príbehu a krásneho vizuálneho spracovania ponúka Ni No Kuni 2 aj zaujímavý herný systém. Hráči môžu zbierať a trénovať rôzne bytosti známe ako Higgledies, ktoré im pomôžu v boji a pri plnení úloh. Taktické súboje, ktoré kombinujú akčné prvky s RPG mechanikami, ponúkajú hráčom možnosť prispôsobiť si svoj herný štýl a využiť rôzne stratégie na porazenie nepriateľov.

Vydanie The Prince’s Edition prináša hráčom aj dodatočný obsah, ktorý obohacuje herný zážitok. Tento balík obsahuje všetky predchádzajúce DLC a rozšírenia, čo znamená, že sa môžete tešiť na ešte viac obsahu a výziev. Hráči sa tak môžu ponoriť do hlbokého a rozšíreného sveta, ktorý ponúka množstvo hodín zábavy.

Ak hľadáte hru, ktorá kombinuje nádhernú grafiku, emotívny príbeh a zábavný herný systém, Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom (The Prince’s Edition) je pre vás ideálnou voľbou. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do svojho magického sveta a nechá vás túžiť po ďalších dobrodružstvách.