Microsoft Flight Simulator (Deluxe Edition)

79,99 

Zdieľať:

Objavte svet letectva s Microsoft Flight Simulator (Deluxe Edition), revolučným simulátorom, ktorý ponúka realistické podmienky letu a dynamické počasie. S prístupom k viac než 2 miliónom miest, 37 000 letiskám a exkluzívnym obsahom, ako sú dodatočné lietadlá a letiská, zažijete jedinečné dobrodružstvo. Vysokokvalitná grafika a technológia Azure AI zabezpečujú nádherné pohľady na známe pamiatky a prírodné scenérie. Vhodný pre začiatočníkov aj skúsených pilotov, Microsoft Flight Simulator (Deluxe Edition) ponúka aj multiplayerový režim pre zdieľanie zážitkov s priateľmi. Pripravte sa na vzlet a objavte krásy našej planéty z výšky!

Kód: 440947 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Microsoft Flight Simulator (Deluxe Edition)

Vydajte sa na oblohu a zažite jedinečný pocit z letu s Microsoft Flight Simulator (Deluxe Edition). Tento revolučný simulátor ponúka neuveriteľne realistický zážitok z lietania, ktorý vás prenesie do sveta plného detailov a krásy. S viac než 2 miliónmi miest, 1,5 miliardami budov a 37 000 letiskami je celý svet na dosah ruky.

Jednou z najvýraznejších vlastností tejto edície je jej schopnosť simulovať skutočné podmienky letu. Vďaka pokročilej technológii a realistickým meteorologickým podmienkam sa môžete tešiť na dynamické počasie, ktoré ovplyvňuje váš let. Od slnečných dní po búrlivé búrky, každý let je jedinečný a plný výziev.

Deluxe Edition ponúka aj exkluzívny obsah, ktorý obohacuje váš herný zážitok. Získate prístup k dodatočným lietadlám a letiskám, ktoré nie sú dostupné v štandardnej verzii. Tieto prvky pridávajú na rozmanitosti a umožňujú vám preskúmať ešte viac z fascinujúceho sveta letectva.

Grafika v Microsoft Flight Simulator je na najvyššej úrovni. Vďaka technológii Azure AI a fotorealistickým textúram sa krajina, budovy a prírodné scenérie zobrazujú s neuveriteľnou presnosťou. Môžete sa tešiť na nádherné pohľady na známe pamiatky, hory, rieky a mestá, ktoré sú verne zobrazené v reálnom čase.

Okrem toho, simulátor ponúka aj široké možnosti prispôsobenia. Môžete si nastaviť rôzne úrovne obtiažnosti, čo znamená, že je vhodný pre začiatočníkov aj skúsených pilotov. Vďaka intuitívnemu ovládaniu a podrobným tutoriálom sa rýchlo naučíte základy a môžete sa pustiť do vzduchu.

Pre tých, ktorí túžia po dobrodružstve, Microsoft Flight Simulator (Deluxe Edition) ponúka aj režim multiplayer, kde môžete lietať s priateľmi alebo inými hráčmi z celého sveta. Zdieľajte svoje zážitky, pretekajte sa alebo jednoducho objavujte svet spoločne.

Nezáleží na tom, či ste vášnivý pilot alebo len obdivovateľ letectva, Microsoft Flight Simulator (Deluxe Edition) vám poskytne nezabudnuteľný zážitok. Pripravte sa na vzlet a objavte krásy našej planéty z výšky, kde sa každý let stáva novým dobrodružstvom.