Super Robot Wars 30 (Ultimate Edition) [Steam]

94,99 

Zdieľať:

Super Robot Wars 30 (Ultimate Edition) je oslavou 30 rokov legendárnej série, ktorá kombinuje mecha anime a taktické RPG. Ovládnite obrovské roboty a zapojte sa do epických bitiek s hĺbkou a stratégiou. Hra ponúka jedinečné postavy a roboty z populárnych anime sérií, rôzne herné módy a bohatú grafiku. Ultimate Edition obsahuje exkluzívny obsah, ktorý obohacuje herný zážitok. Dostupná na Steam pre PC, táto hra je ideálna pre fanúšikov mecha anime a nových hráčov, ktorí hľadajú strategické dobrodružstvo.

Kód: 441034 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Super Robot Wars 30 (Ultimate Edition) [Steam]

Super Robot Wars 30 (Ultimate Edition) je oslavou 30 rokov legendárnej série, ktorá spája fanúšikov mecha anime a taktických RPG. Tento titul, vydaný spoločnosťou Bandai Namco Entertainment, ponúka hráčom jedinečnú príležitosť ovládnuť obrovské roboty a zapojiť sa do epických bitiek, ktoré sú známe svojou hĺbkou a stratégiou.

V tejto hre sa hráči ponoria do fascinujúceho sveta, kde sa stretávajú postavy a roboty z rôznych populárnych anime sérií. Hráči budú mať možnosť sledovať príbeh, ktorý sa odvíja prostredníctvom dobrodružstva a strategických súžení. Každý robot má svoje jedinečné schopnosti a vlastnosti, čo umožňuje hráčom prispôsobiť si svoj herný štýl a taktiku.

Hlavným cieľom je poraziť nepriateľov na bojovej mape, pričom hráči musia starostlivo plánovať svoje ťahy a využívať silné stránky svojich robotov. Hra ponúka rôzne herné módy, vrátane kooperatívneho hrania, čo zvyšuje zábavu a interakciu medzi hráčmi. Super Robot Wars 30 je známa svojou bohatou grafikou a detailným spracovaním, ktoré oživuje svet mecha anime.

Okrem toho, Ultimate Edition obsahuje množstvo dodatočného obsahu, vrátane exkluzívnych robotov, postáv a misií, ktoré obohacujú herný zážitok. Hráči sa môžu tešiť na nové výzvy a príbehy, ktoré rozšíria ich dobrodružstvo vo svete Super Robot Wars.

Hra je dostupná na platforme PC prostredníctvom digitálneho distribučného kanála Steam, čo umožňuje jednoduchý prístup a aktualizácie. Super Robot Wars 30 (Ultimate Edition) je ideálnou voľbou pre fanúšikov mecha anime, ktorí hľadajú hlboký a strategický herný zážitok, ako aj pre nových hráčov, ktorí sa chcú ponoriť do tohto fascinujúceho univerza.

Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo, kde sa stretnú vaši obľúbení hrdinovia a roboty, a zažite epické bitky, ktoré vás vtiahnu do akcie. Super Robot Wars 30 (Ultimate Edition) je hrou, ktorá vás nielen zabaví, ale aj vyzve, aby ste sa stali skutočným strategickým majstrom. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a vstúpte do sveta, kde sa sny o mecha robotoch stávajú realitou!