Super Robot Wars 30 (Deluxe Edition) [Steam]

74,99 

Zdieľať:

Objavte epické dobrodružstvo v Super Robot Wars 30 (Deluxe Edition) na Steam! Spojte sily s legendárnymi robotmi a postavami z mecha anime v taktickom RPG, ktoré oslavuje 30 rokov série. Vytvorte si vlastný herný štýl s exkluzívnym obsahom, dodatočnými misiami a unikátnym vybavením. Zažite strategické boje, nádhernú grafiku a energický soundtrack. Pripravte sa na nezabudnuteľné súboje a výzvy v tomto fascinujúcom univerze!

Kód: 441030 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Super Robot Wars 30 (Deluxe Edition) [Steam]

Vstúpte do sveta, kde sa stretávajú legendárne postavy a roboty z rôznych mecha anime v epickej bitke o budúcnosť. Super Robot Wars 30 (Deluxe Edition) je najnovším prírastkom do populárnej série, ktorá oslavuje 30 rokov svojho existovania. Tento titul ponúka hráčom jedinečnú kombináciu taktického RPG a strategického boja, ktorý vás vtiahne do fascinujúceho univerza plného akcie a dobrodružstva.

Hráči sa môžu tešiť na bohatý príbeh, ktorý sa odvíja v dynamickom svete, kde sa postavy z rôznych anime stretávajú, aby čelili spoločným nepriateľom. V Super Robot Wars 30 prevezmete kontrolu nad obrovskými robotmi a strategicky ich umiestnite na bojovej mape. Každý robot má svoje jedinečné schopnosti a zbrane, čo umožňuje rôzne taktické prístupy k boju. Hráči budú musieť premýšľať o svojich ťahoch a využívať silné stránky svojich robotov, aby porazili nepriateľské sily.

Deluxe Edition prináša množstvo bonusového obsahu, vrátane exkluzívnych jednotiek, dodatočných misií a unikátneho vybavenia, ktoré obohacuje herný zážitok. Hráči sa môžu tešiť na rozšírené možnosti prispôsobenia svojich robotov, čo im umožní vytvoriť si vlastný herný štýl. S množstvom postáv a robotov z rôznych anime sérií, ako sú Gundam, Mazinger Z a ďalšie, je každý súboj jedinečný a plný prekvapení.

Grafika a zvuková stránka hry sú na vysokej úrovni, pričom každý robot a postava sú detailne spracované. Hráči si môžu vychutnať nádherné animácie a efekty, ktoré oživujú každú bitku. Okrem toho, soundtrack plný energických melódií posilňuje atmosféru a ponorí vás do akcie.

Super Robot Wars 30 (Deluxe Edition) je ideálnou voľbou pre fanúšikov mecha anime a strategických hier. S bohatým obsahom, pútavým príbehom a rozmanitými hernými mechanikami ponúka táto hra hodiny zábavy a výziev. Pripravte sa na strategické plánovanie, epické súboje a nezabudnuteľné dobrodružstvo v jednom z najobľúbenejších herných univerzov.

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tejto legendárnej série a zažite vzrušenie z boja s Super Robot Wars 30 (Deluxe Edition) na platforme Steam!