Crysis: Trilogy Remastered (Code in a Box Edition) NSW

40,99 

Zdieľať:

Objavte epickú akciu s Crysis: Trilogy Remastered (Code in a Box Edition) na Nintendo Switch. Tento balík obsahuje všetky tri legendárne tituly – Crysis, Crysis 2 a Crysis 3 – s vylepšenou grafikou a optimalizovaným ovládaním. Ponorte sa do intenzívneho hrania, strategického plánovania a nezabudnuteľných zážitkov, ktoré táto trilógia ponúka. Ideálne pre fanúšikov akčných hier, ktorí hľadajú kvalitný herný zážitok na cestách.

Kód: 444097 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Crysis: Trilogy Remastered (Code in a Box Edition) NSW

Objavte legendárny svet Crysis s balíkom Crysis: Trilogy Remastered, ktorý prináša všetky tri ikonické tituly – Crysis, Crysis 2 a Crysis 3 – na platformu Nintendo Switch. Tento remastrovaný balík je ideálny pre fanúšikov akčných hier a tých, ktorí sa chcú ponoriť do epických príbehov a intenzívneho hrania, ktoré táto séria ponúka.

Crysis Remastered začína jednoduchou záchrannou misiou, ktorá sa rýchlo mení na bojisko plné akcie, keď sa nad ostrovom objavia mimozemskí útočníci. Hráči sa ocitnú v úlohe vojakov, ktorí musia čeliť nebezpečným nepriateľom a prežiť v nehostinných podmienkach. Vďaka vylepšenej grafike a optimalizovanému výkonu na Nintendo Switch si môžete vychutnať nádherné prostredie a realistické efekty, ktoré posúvajú zážitok na novú úroveň.

Každý titul v tejto trilógii ponúka jedinečný herný zážitok. Crysis 2 vás zavedie do mestských bojísk, kde sa musíte postaviť proti nebezpečným nepriateľom a prežiť v chaotickej atmosfére. Crysis 3 vás potom vtiahne do post-apokalyptického sveta, kde sa musíte postaviť nielen nepriateľom, ale aj vlastným rozhodnutiam. Každá kampaň je navrhnutá tak, aby ponúkala intenzívne akčné momenty, strategické plánovanie a nezabudnuteľné zážitky.

Vďaka remastrovaným vizuálnym efektom a optimalizovanému ovládaniu na Nintendo Switch si môžete užiť plynulé hranie, ktoré je prispôsobené pre handheldovú platformu. Hráči môžu očakávať vylepšené textúry, realistické osvetlenie a plynulé animácie, ktoré zvyšujú celkový zážitok z hry.

Okrem toho, Crysis: Trilogy Remastered ponúka aj množstvo nových funkcií, ktoré zlepšujú hrateľnosť. Hráči môžu využiť rôzne taktiky a schopnosti, aby prekonali prekážky a nepriateľov. Systém vylepšení a prispôsobenia postavy umožňuje hráčom prispôsobiť si svoj herný štýl a využiť rôzne stratégie na dosiahnutie víťazstva.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto epickú trilógiu na Nintendo Switch. Crysis: Trilogy Remastered (Code in a Box Edition) je perfektnou voľbou pre všetkých fanúšikov akčných hier, ktorí hľadajú kvalitný herný zážitok na cestách. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do sveta plného akcie, napätia a strategického myslenia.