F1 22 PS5

32,49 

Zdieľať:

Objavte F1 22 na PS5, oficiálnu hru šampionátu 2022 FIA Formula One World Championship. Vstúpte do sveta pretekov s realistickým ovládaním, vylepšenými mechanikami a novou traťou Miami International Autodrome. Prežite vzrušujúcu kariéru a prispôsobte si vozidlo podľa svojich preferencií. S ohromujúcou grafikou a plynulými animáciami na PS5 sa pripravte na nezabudnuteľný zážitok z rýchlosti a adrenalínu.

Kód: 444703 Kategória: Vydavateľ:

O hre

F1 22 PS5 – Vstúpte do sveta Formula 1

EA SPORTS F1 22 je oficiálnou hrou šampionátu 2022 FIA Formula One World Championship, ktorá vás pozýva na vzrušujúcu jazdu v najprestížnejšej motoristickej súťaži na svete. S touto hrou sa dostanete do srdca pretekárskeho dňa, kde sa prepracované vozidlá a nové pravidlá stávajú vašimi najlepšími spojencami na ceste za víťazstvom.

Jednou z najvýraznejších vlastností F1 22 je nová trať Miami International Autodrome, ktorá ponúka unikátne výzvy a zážitky. Pretekári sa môžu tešiť na dynamické preteky, ktoré sú obohatené o realistické podmienky a detailne spracované prostredie. Hra sa zameriava na autentickosť, čo znamená, že každý aspekt pretekov, od vozidiel po strategické rozhodovanie, je navrhnutý tak, aby odrážal skutočné preteky Formula 1.

F1 22 prináša aj vylepšený herný zážitok s novými mechanikami, ktoré redefinujú spôsob, akým pretekáte. Hráči môžu využiť nové technológie a vylepšenia vozidiel, ktoré im umožnia prispôsobiť si jazdné vlastnosti podľa svojich preferencií. Taktiež je tu možnosť zapojiť sa do režimu kariéry, kde si môžete vytvoriť vlastného pretekára a prežiť vzrušujúcu cestu od nižších sérií až po vrchol Formula 1.

Hra je navrhnutá tak, aby bola prístupná pre nováčikov, ale zároveň ponúka dostatočnú hĺbku a výzvy pre skúsených hráčov. S realistickým ovládaním a detailným grafickým spracovaním sa F1 22 stáva ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov motoristického športu. Hráči môžu očakávať pohlcujúci zážitok, ktorý ich vtiahne do sveta rýchlosti a adrenalínu.

F1 22 na platforme PS5 využíva výhody výkonu novej generácie konzoly, čo znamená rýchle načítanie, plynulé animácie a ohromujúcu grafiku. Hráči sa môžu tešiť na realistické efekty, ktoré zvyšujú celkový zážitok z pretekov. Hra je navrhnutá tak, aby využívala všetky možnosti, ktoré PS5 ponúka, a poskytovala tak jedinečný herný zážitok.

Vstúpte do sveta Formula 1 s EA SPORTS F1 22 a zažite vzrušenie z pretekov ako nikdy predtým. Či už ste fanúšikom F1 alebo len hľadáte kvalitnú závodnú hru, F1 22 na PS5 vám ponúkne všetko, čo potrebujete pre nezabudnuteľný zážitok na trati.