FIFA 23 CZ XBOX Series X

24,99 

Zdieľať:

Objavte FIFA 23 CZ na XBOX Series X a zažite revolučný futbalový zážitok! S novinkami ako FIFA Women’s World Cup 2023, vylepšeným systémom HyperMotion 2 a rozšíreným Career Mode ponúka táto hra realistické pohyby, dynamické zápasy a bohatý online zážitok. Vytvorte si svoj vysnívaný tím v Ultimate Team a užite si autentické prostredie skutočných zápasov. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť zažiť futbal ako nikdy predtým!

Kód: 447951 Kategória: Vydavateľ:

O hre

FIFA 23 CZ XBOX Series X

Zažite najnovšie dobrodružstvo vo svete futbalu s hrou FIFA 23 na platforme XBOX Series X. Tento titul od renomovaného vydavateľa Electronic Arts prináša revolučné zmeny a vylepšenia, ktoré posúvajú hranice herného zážitku na novú úroveň. FIFA 23 je nielen o tradičnom futbale, ale aj o oslavovaní ženského futbalu, čo je podčiarknuté aktualizáciou pre FIFA Women’s World Cup 2023.

Hlavným lákadlom tejto verzie je bezpochyby FIFA Women’s World Cup, ktorý sa koná v Austrálii a Novom Zélande. Hráči sa môžu tešiť na možnosť zúčastniť sa na tomto prestížnom turnaji a bojovať o najcennejšiu trofej v ženskom futbale. Aktualizácia, ktorá bude dostupná koncom júna 2023, prinesie do hry nové tímy, hráčky a autentické herné prostredie, ktoré zachytáva atmosféru svetového šampionátu.

FIFA 23 sa môže pochváliť aj množstvom inovácií v oblasti hernej mechaniky. Vylepšený systém HyperMotion 2 prináša realistickejšie pohyby a animácie, čo zaručuje, že každý zápas bude jedinečný a dynamický. Hráči môžu očakávať plynulejšie a presnejšie ovládanie, ktoré im umožní predviesť svoje zručnosti na ihrisku ako nikdy predtým.

Okrem toho, FIFA 23 ponúka aj rozšírené možnosti v režime Career Mode, kde si môžete vytvoriť vlastného manažéra a viesť svoj tím k víťazstvu. Nové funkcie, ako sú interaktívne prestupy a realistické scenáre, pridávajú na hĺbke a zložitosti tohto režimu. Hráči sa môžu tešiť na realistické výzvy, ktoré ich postavia pred rozhodnutia, ktoré ovplyvnia budúcnosť ich tímu.

FIFA 23 tiež ponúka bohatý online zážitok, kde sa môžete zapojiť do rôznych súťaží a zápasov s hráčmi z celého sveta. Režim Ultimate Team sa vracia s novými kartami a možnosťami, ktoré umožňujú hráčom vytvoriť si svoj vysnívaný tím. S novými funkciami, ako sú FUT Moments, si môžete užiť rýchle a vzrušujúce zápasy, ktoré sú ideálne pre tých, ktorí hľadajú akciu na požiadanie.

Vďaka vylepšenej grafike a realistickému zvuku sa FIFA 23 stáva jedným z najatraktívnejších futbalových simulátorov na trhu. Hráči sa môžu tešiť na autentické prostredie, ktoré zachytáva atmosféru skutočných zápasov, a na detailne spracované postavy, ktoré ožívajú na obrazovke.

Nezmeškajte príležitosť zažiť futbal ako nikdy predtým s FIFA 23 CZ na XBOX Series X. Pripravte sa na vzrušujúce zápasy, strategické rozhodovania a nezabudnuteľné momenty na ihrisku!