Harvestella NSW

27,99 

Zdieľať:

Objavte svet Harvestella od Square Enix, kde sa spájajú prvky RPG, farmárčenia a akčných súžení. V tejto fascinujúcej hre sa starajte o svoju farmu, bojujte s nepriateľmi a vytvárajte hlboké priateľstvá. Preskúmajte rôzne ročné obdobia, každé s unikátnymi výzvami a príležitosťami. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo plné zábavy a objavovania v živom a farebnom prostredí Harvestella.

Kód: 449300 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Harvestella NSW

Objavte fascinujúci svet Harvestella, nového titulu od renomovaného vydavateľa Square Enix, ktorý kombinuje prvky fantasy a simulácie života v jedinečnom RPG zážitku. V tejto hre sa ocitnete v živom a farebnom prostredí, kde sa menia ročné obdobia a vy máte možnosť stať sa farmárom, bojovníkom a priateľom v jednom.

V Harvestella sa hráči ponoria do nápaditého sveta, kde sa starajú o svoje plodiny, čelí nepriateľom v dynamických bojoch a odhaľujú tajomstvá obdobia smrti, známeho ako Quietus. Tento fascinujúci koncept ponúka hráčom jedinečnú kombináciu farmárčenia a akčných súžení, čo zaručuje, že sa nikdy nebudete nudiť.

Hlavné vlastnosti hry zahŕňajú:

  • Rôznorodé ročné obdobia: Každé ročné obdobie prináša nové výzvy a príležitosti, čo ovplyvňuje rast plodín a správanie postáv vo svete.
  • Dynamické boje: Hráči sa môžu zapojiť do akčných súžení s rôznymi nepriateľmi, pričom majú možnosť využiť rôzne bojové techniky a stratégie.
  • Hlboké priateľstvá: Nadväzovanie vzťahov s ostatnými postavami je kľúčovým prvkom hry, čo pridáva emocionálnu hĺbku a zložitosti do herného zážitku.
  • Farma a plodiny: Starajte sa o svoju farmu, pestujte rôzne plodiny a využívajte ich na varenie jedál alebo na obchodovanie s ostatnými postavami.

Hra Harvestella ponúka hráčom možnosť preskúmať rozmanité prostredia, od malebných dedín po tajomné lesy a hory. Každé miesto je plné zaujímavých postáv, ktoré majú svoje vlastné príbehy a úlohy, čo zvyšuje hrateľnosť a motiváciu na objavovanie.

Okrem toho, Harvestella ponúka aj možnosť prispôsobiť si svojho hrdinu, čo umožňuje hráčom vytvoriť si unikátne postavy, ktoré odrážajú ich osobnosť a herný štýl. S množstvom možností a výziev, ktoré hra ponúka, sa môžete tešiť na hodiny zábavy a dobrodružstva.

Vydajte sa na cestu do sveta Harvestella a zažite jedinečné spojenie farmárčenia, boja a priateľstva. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do svojho farebného a živého prostredia, kde sa každé rozhodnutie počíta a každé ročné obdobie prináša nové možnosti.