Humankind (Heritage Edition) PS5

27,99 

Zdieľať:

Objavte fascinujúci svet Humankind (Heritage Edition) na PS5, historickej strategickej hry, ktorá vám umožní prepísať príbeh ľudstva. Staňte sa architektom kultúr a civilizácií s bohatým obsahom vrátane DLC Cultures of Africa a Cultures of Latin America. Vytvorte unikátne civilizácie, ovplyvnite vývoj histórie a užite si nádhernú grafiku a strategické možnosti. Nezmeškajte exkluzívne bonusy pri predobjednávke a zažite jedinečný herný zážitok na PS5.

Kód: 449456 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Humankind (Heritage Edition) PS5

Objavte fascinujúci svet Humankind, historickej strategickej hry od Amplitude Studios, ktorá vám umožní prepísať príbeh ľudstva. V tejto hre sa stanete architektom kultúr, histórie a civilizácií, pričom vaše rozhodnutia ovplyvnia vývoj celého ľudstva. Heritage Edition prináša bohatý obsah, ktorý obohatí váš herný zážitok.

Heritage Edition obsahuje:

  • Plnú hru Humankind
  • DLC Cultures of Africa
  • DLC Cultures of Latin America
  • Obojstranný schematický plagát
  • Pack Notre-Dame

Ak si hru predobjednáte, získate navyše exkluzívne bonusy, ako sú avatary Edgar Allan Poe a Boudicca, ako aj unikátne dekorácie a symboly, ktoré obohatia vašu hernú skúsenosť.

V Humankind sa hráči dostanú do úlohy vodcu, ktorý musí strategicky rozvíjať svoju civilizáciu od praveku až po modernú dobu. Hra ponúka jedinečný systém, ktorý umožňuje kombinovať rôzne kultúry a vytvárať tak unikátne civilizácie. Každé rozhodnutie, ktoré urobíte, ovplyvní nielen vašu kultúru, ale aj interakciu s ostatnými civilizáciami, čo vedie k dynamickému a nepredvídateľnému hernému zážitku.

Hra sa vyznačuje nádhernou grafikou a detailným spracovaním, ktoré vás vtiahne do historických období. Systém boja, diplomacie a obchodovania je navrhnutý tak, aby ponúkal hlboké strategické možnosti, pričom sa môžete rozhodnúť, či sa vydáte cestou vojny, alebo sa pokúsite o diplomatické riešenia. Každá hra je jedinečná, čo zaručuje vysokú znovuhrateľnosť.

Platforma PS5 zabezpečuje plynulý a rýchly herný zážitok, pričom využíva všetky výhody novej generácie konzol. Rýchle načítanie, vylepšené grafické detaily a realistické zvukové efekty prispievajú k celkovému ponoreniu do hry.

Pripravte sa na výnimočnú cestu naprieč históriou s Humankind (Heritage Edition). Vytvorte si vlastný príbeh ľudstva a zanechajte svoj odkaz v dejinách. Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tejto epickej strategickej hry, ktorá vás zavedie do hlbokých historických a kultúrnych kontextov.