New Tales from the Borderlands 2 (Deluxe Edition) XBOX Series X

7,99 

Zdieľať:

Objavte fascinujúci svet New Tales from the Borderlands 2 (Deluxe Edition) pre XBOX Series X. V tejto interaktívnej hre sa ocitnete v neustále vojnou zmietanej metropole Promethea, kde rozhodujete o osudoch troch jedinečných postáv. S bohatým príbehom, plným humoru a emocionálnych momentov, ponúka hra päť napínavých kapitol a množstvo bonusového obsahu. Vylepšená grafika a plynulý herný výkon robia z tejto edície ideálnu voľbu pre fanúšikov kvalitných herných zážitkov. Nezmeškajte šancu stať sa súčasťou tohto jedinečného dobrodružstva!

Kód: 449995 Kategória: Vydavateľ:

O hre

New Tales from the Borderlands 2 (Deluxe Edition) XBOX Series X

Zažite nezabudnuteľné dobrodružstvo v New Tales from the Borderlands 2 (Deluxe Edition) pre konzolu XBOX Series X. Tento fascinujúci titul vás vtiahne do sveta plného intríg, humoru a napätia, kde sa rozhodujete o osudoch troch jedinečných postáv. Vydavateľom hry je renomovaná spoločnosť 2K Games, ktorá sa preslávila svojimi kvalitnými hernými titulmi.

Hra sa odohráva v neustále vojnou zmietanej metropole Promethea, kde sa stretnete s altruistickou vedkyňou Anou, ambicióznym „bratom z ulice“ Octaviom a divokou Fran, ktorá sa nebojí použiť svoj žabí prak. Tieto tri postavy sa ocitnú v najhorší deň svojho života a vy budete mať moc rozhodnúť o ich osudoch. Každé rozhodnutie, ktoré urobíte, ovplyvní priebeh príbehu a osudy postáv, čo zaručuje vysokú znovuhrateľnosť a rôznorodosť herného zážitku.

Hra je rozdelená do piatich napínavých kapitol, ktoré sú plné zvratov a prekvapení. Každá kapitola ponúka unikátne výzvy a situácie, ktoré si vyžadujú vašu pozornosť a strategické myslenie. Hráči sa môžu tešiť na bohatý príbeh, ktorý je preplnený humorom a emocionálnymi momentmi, ktoré vás chytia za srdce.

Deluxe Edition hry obsahuje množstvo bonusového obsahu, ktorý obohatí váš herný zážitok. Môžete sa tešiť na exkluzívne predmety, ktoré vám pomôžu v boji proti nepriateľom a prinesú vám výhodu v ťažkých situáciách. Taktiež si užijete vylepšenú grafiku a plynulejší herný výkon, čo je ideálne pre majiteľov konzoly XBOX Series X.

New Tales from the Borderlands 2 (Deluxe Edition) je ideálnou voľbou pre fanúšikov interaktívnych príbehov a tých, ktorí hľadajú zábavný a pútavý herný zážitok. Pripravte sa na to, že sa ponoríte do sveta plného zábavy, napätia a nezabudnuteľných postáv. Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto jedinečného dobrodružstva a rozhodnite o osudoch Anu, Octavia a Fran!