Age of Wonders: Planetfall – Invasions [Steam]

17,99 

Zdieľať:

Objavte fascinujúci svet Age of Wonders: Planetfall – Invasions na Steame! Tento rozšírený balík ponúka nové herné mechaniky, vrátane zákerných Shakarn, ktorí manipulujú s technológiou a klamú nepriateľov. Využite holografické taktiky, prispôsobte si armádu a čelíte novým výzvam v galaktickom konflikte. S vylepšenou grafikou a zvukom sa ponorte do napínavého strategického plánovania. Staňte sa legendárnym dobyvateľom a ovládnite zničené územia!

Kód: 450684 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Age of Wonders: Planetfall – Invasions [Steam]

Vstúpte do fascinujúceho sveta Age of Wonders: Planetfall – Invasions, kde sa v rozpadnutej galaxii stretávajú mocné rasy a strategické myslenie je kľúčom k prežitiu. Tento rozšírený balík pre obľúbenú stratégiu na ťahy ponúka hráčom jedinečnú príležitosť stať sa nemilosrdným dobyvateľom a ovládnuť zničené územia.

Nová rasa: Shakarn

V Invasions sa hráči môžu postaviť na stranu Shakarn, zákerných jašterov, ktorí sú známi svojou schopnosťou manipulovať s technológiou a klamať svojich nepriateľov. S holografickými prestrojeniami a sofistikovanými taktikami sú Shakarn pripravení narušiť a rozložiť posledné pevnosti ľudskej moci. Ich jedinečné schopnosti umožňujú využívať svetelné a zvukové triky na sabotáž a rozptýlenie nepriateľských síl, čo pridáva novú dimenziu do strategického plánovania.

Hlavné vlastnosti

  • Nové herné mechaniky: Využite holografické technológie a taktiky na ovládanie boja a manipuláciu s nepriateľmi.
  • Rozšírené možnosti prispôsobenia: Upravte si svoju armádu a strategické možnosti podľa svojich preferencií.
  • Nové scenáre a misie: Objavte nové výzvy a úlohy, ktoré vás postavia pred zložitosti galaktického konfliktu.
  • Vylepšená grafika a zvuk: Ponorte sa do detailne prepracovaného prostredia s pôsobivými vizuálnymi efektmi a atmosférickou hudbou.

Strategické plánovanie a taktika

Age of Wonders: Planetfall – Invasions kladie dôraz na strategické plánovanie a taktiku. Hráči musia starostlivo zvažovať svoje kroky, aby efektívne využili silné stránky Shakarn a prekonali slabosti svojich nepriateľov. Každé rozhodnutie môže mať zásadný dopad na výsledok bitky, čo robí hru napínavou a dynamickou.

Prečo si vybrať Age of Wonders: Planetfall – Invasions?

Ak ste fanúšikom stratégií na ťahy a hľadáte hru, ktorá kombinuje hlboké strategické prvky s fascinujúcim príbehom a bohatým herným svetom, Age of Wonders: Planetfall – Invasions je pre vás ideálnou voľbou. Vstúpte do boja, ovládnite galaxiu a staňte sa legendou medzi dobyvateľmi!