FIFA 23 CZ (Standard Edition)

69,99 

Zdieľať:

Objavte FIFA 23 CZ (Standard Edition), najnovší futbalový simulátor od Electronic Arts pre XBOX ONE. Vychutnajte si realistickú grafiku, vylepšenú umelú inteligenciu a rozšírené herné módy, vrátane FIFA Women’s World Cup 2023. Získajte digitálny kľúč rýchlo a jednoducho prostredníctvom SMS a e-mailu. Pripojte sa k miliónom hráčov a zažite vzrušenie z futbalu ako nikdy predtým!

Kód: 450721 Kategória: Vydavateľ:

O hre

FIFA 23 CZ (Standard Edition)

Zažite najnovšie dobrodružstvo vo svete futbalu s digitálnou verziou FIFA 23 CZ (Standard Edition). Tento titul od renomovaného vydavateľa Electronic Arts prináša na platformu XBOX ONE jedinečný zážitok, ktorý ocenia všetci fanúšikovia futbalu. Po zakúpení obdržíte kľúč prostredníctvom SMS a e-mailu, čo zabezpečuje rýchlu a pohodlnú aktiváciu hry.

Novinky a vylepšenia

FIFA 23 sa môže pochváliť množstvom noviniek, ktoré posúvajú herný zážitok na novú úroveň. Medzi najvýznamnejšie patrí aktualizácia FIFA Women’s World Cup 2023, ktorá umožňuje hráčom zažiť vrchol ženského medzinárodného futbalu. Vďaka šampionátu FIFA Women’s World Cup, ktorý sa koná v Austrálii a na Novom Zélande, si môžete zahrať o najvytúženejšiu trofej v ženskom futbale a podporiť svoje obľúbené tímy.

Hlavné vlastnosti

  • Realistická grafika a animácie: FIFA 23 ponúka vylepšenú grafiku a realistické animácie, ktoré vás vtiahnu do hry ako nikdy predtým.
  • Vylepšená umelá inteligencia: Nový systém AI zaisťuje, že vaši spoluhráči a protivníci sa správajú realistickejšie, čo zvyšuje úroveň výzvy a zábavy.
  • Rozšírené herné módy: Okrem tradičných herných módov, ako sú kariéra a online zápasy, FIFA 23 prináša aj nové možnosti, ktoré obohacujú herný zážitok.
  • Podpora ženského futbalu: Hráči môžu teraz zažiť ženské ligy a turnaje, čím sa zvyšuje rozmanitosť a atraktivita hry.

Prečo si vybrať FIFA 23?

FIFA 23 CZ (Standard Edition) je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú kvalitný futbalový simulátor. S množstvom nových funkcií a vylepšení, ktoré zaručujú realistický a pohlcujúci zážitok, sa táto hra stáva nevyhnutnosťou pre každého futbalového nadšenca. Či už ste skúsený hráč alebo nováčik, FIFA 23 ponúka niečo pre každého.

Nezmeškajte príležitosť zažiť najnovšie trendy vo futbale a pripojte sa k miliónom hráčov po celom svete. S digitálnou verziou FIFA 23 CZ (Standard Edition) sa môžete tešiť na hodiny zábavy a vzrušenia na ihrisku. Pripravte sa na zápasy, ktoré vás nadchnú a posunú vaše futbalové zručnosti na novú úroveň!