Dead Island 2 CZ (Day One Edition) XBOX Series X

29,99 

Zdieľať:

Objavte Dead Island 2 CZ (Day One Edition) pre XBOX Series X, kde sa temný humor stretáva s akciou a hororom. Vstúpte do otvoreného sveta plného zombií a nebezpečenstva, s intenzívnym bojovým systémom a možnosťou kooperatívneho multiplayeru. Obsahuje plnú hru a exkluzívny Memories of Banoi Pack so špeciálnymi zbraňami. Prežite epické dobrodružstvo v zombie apokalypse v Kalifornii a užite si hodiny zábavy a vzrušenia!

Kód: 450720 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Dead Island 2 CZ (Day One Edition) XBOX Series X

Obľúbená sága so zombiemi sa vracia a prináša so sebou jedinečnú kombináciu hororu, temného humoru a bláznivého vraždenia zombií. Dead Island 2 je epické brakové dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do sveta plného nebezpečenstva a adrenalínu. Pripravte sa na nezabudnuteľný zážitok, ktorý vás zavedie do pekla, kde prežitie závisí od vašich schopností a vynaliezavosti.

Obsah Day One Edition

Day One Edition Dead Island 2 obsahuje:

  • Plnú hru Dead Island 2
  • Memories of Banoi Pack, ktorý obsahuje dve jedinečné zbrane: vojnovú palicu Banoi a baseballovú pálku Memories.

Hlavné vlastnosti

Na platforme XBOX Series X si hráči môžu vychutnať vylepšenú grafiku a plynulejší herný zážitok, ktorý je charakteristický pre túto novú generáciu konzol. Hra ponúka otvorený svet, ktorý je plný zombií, nebezpečných nepriateľov a rôznych misií, ktoré vás udržia v napätí. Hráči sa môžu tešiť na:

  • Intenzívny a dynamický bojový systém, ktorý umožňuje rôzne štýly hrania.
  • Možnosť prispôsobenia postavy a zbraní, čo pridáva na variabilite a zábave.
  • Kooperatívny multiplayer, kde môžete bojovať proti hordám zombií spolu s priateľmi.

Príbeh a atmosféra

Príbeh Dead Island 2 sa odohráva v Kalifornii, ktorá bola zasiahnutá zombie apokalypsou. Hráči sa ujímajú úlohy jedného z preživších, ktorý sa snaží prežiť v tomto nehostinnom prostredí. Hra je známa svojím temným humorom a absurdnými situáciami, ktoré vás nielen pobavia, ale aj udržia v napätí. Každý krok môže byť posledný, a preto je dôležité byť neustále ostražitý.

Záver

Ak ste fanúšikom akčných hier so zombiemi, Dead Island 2 CZ (Day One Edition) pre XBOX Series X je pre vás povinnosťou. S množstvom obsahu, zábavným herným mechanizmom a jedinečnou atmosférou, táto hra ponúka hodiny zábavy a vzrušenia. Nezmeškajte príležitosť zažiť toto epické dobrodružstvo a postavte sa tvárou v tvár hordám zombií v pekle Kalifornie!