Them’s Fightin’ Herds (Deluxe Edition) PS5

9,99 

Zdieľať:

Objavte svet Them’s Fightin’ Herds (Deluxe Edition) na PS5, jedinečnej 2D bojovky plnej roztomilých zvieratiek a dynamických súbojov. Deluxe Edition obsahuje plnú hru, Season Pass s novými postavami, unikátne arény a exkluzívne doplnky. S nádhernou grafikou a chytľavým zvukom ponúka táto hra hodiny zábavy pre začiatočníkov aj skúsených hráčov. Pripravte sa na vzrušujúce boje a strategické plánovanie v Them’s Fightin’ Herds!

Kód: 450932 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Them’s Fightin’ Herds (Deluxe Edition) PS5

Vstúpte do sveta roztomilých zvieratiek, ktoré sa neboja bojovať na život a na smrť! Them’s Fightin’ Herds je jedinečná 2D bojovka, ktorá kombinuje zábavné postavy s dynamickým herným systémom. Deluxe Edition prináša ešte viac zábavy a obsahu pre všetkých fanúšikov bojových hier.

Obsah Deluxe Edition

Deluxe Edition obsahuje:

  • Plnú hru Them’s Fightin’ Herds
  • Season Pass, ktorý pridáva štyri nové hrateľné postavy
  • Štyri unikátne arény pre ešte väčšiu rozmanitosť v boji
  • Exkluzívny balíček farebných paliet, jedna pre každú postavu
  • Štyri exkluzívne doplnky do pixelových lobby prostredí

Upozornenie: Season Pass bude k dispozícii neskôr, takže sa môžete tešiť na ďalší obsah, ktorý obohatí vašu hernú skúsenosť.

Herné vlastnosti

Them’s Fightin’ Herds sa vyznačuje jedinečným herným štýlom, ktorý kombinuje rýchle a plynulé boje s hlbokou mechanikou. Hráči môžu ovládať rôzne postavy, z ktorých každá má svoje vlastné špeciálne schopnosti a štýly boja. Hra ponúka široké možnosti prispôsobenia a strategického plánovania, čo z nej robí ideálnu voľbu pre začiatočníkov aj skúsených hráčov.

Grafika a zvuk

Hra sa môže pochváliť nádhernou 2D grafikou, ktorá je plná farieb a detailov. Každá aréna je starostlivo navrhnutá, aby poskytovala jedinečné prostredie pre súboje. Zvukový dizajn je rovnako pôsobivý, s chytľavými melódiami a zvukovými efektmi, ktoré umocňujú atmosféru boja.

Prečo si vybrať Them’s Fightin’ Herds?

Ak hľadáte zábavnú a návykovú bojovku, Them’s Fightin’ Herds (Deluxe Edition) je skvelou voľbou. S množstvom obsahu, ktorý sa chystá prísť s Season Passom, a s rozmanitými postavami a arénami, táto hra ponúka hodiny zábavy. Nezáleží na tom, či ste fanúšikom bojových hier alebo len hľadáte niečo nové, Them’s Fightin’ Herds vás určite zaujme.

Pripravte sa na vzrušujúce súboje a objavte svet, kde roztomilé zvieratká bojujú s odvahou a štýlom. Them’s Fightin’ Herds (Deluxe Edition) na PS5 je tu, aby vám priniesol nezabudnuteľné herné zážitky!