Cuphead XBOX ONE

33,99 

Zdieľať:

Cuphead XBOX ONE je jedinečná akčná plošinovka inšpirovaná klasickými animovanými filmami z 30. rokov. Táto exkluzívna fyzická edícia obsahuje základnú hru a rozšírenie The Delicious Last Course, ktoré prináša nové výzvy a dobrodružstvá. Prežite nezabudnuteľné dobrodružstvo s Cupheadom a Mugmanom, zbierajte zberateľské karty a staňte sa členom klubu Cuphead. Objavte náročné herné mechaniky a unikátny vizuálny štýl, ktorý vás vtiahne do farebného sveta plného akcie a zábavy.

Kód: 451750 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Cuphead XBOX ONE

Cuphead je jedinečná akčná plošinovka, ktorá vás zavedie do sveta inšpirovaného klasickými animovanými filmami z 30. rokov. Hra, ktorá sa stala kultovým hitom, je teraz dostupná v exkluzívnej fyzickej edícii pre konzolu XBOX ONE. Tento balík obsahuje nielen základnú hru, ale aj rozšírenie The Delicious Last Course, ktoré prináša nové výzvy a dobrodružstvá pre všetkých fanúšikov.

Obsah fyzickej edície

  • Základná hra: Prežite nezabudnuteľné dobrodružstvo s Cupheadom a jeho bratom Mugmanom, ktorí sa snažia splatiť svoj dlh diablovi.
  • DLC The Delicious Last Course: Nové úrovne, bossovia a postavy, ktoré obohatia váš herný zážitok.
  • 6 zberateľských vtipných kariet Cuphead: Tieto karty sú skvelým doplnkom pre každého zberateľa a fanúšika.
  • Členská karta klubu Cuphead: Staňte sa súčasťou exkluzívneho klubu a získajte prístup k špeciálnym akciám a novinkám.
  • Exkluzívna vnútorná grafika: Ručne kreslený obojstranný obal od Studio MDHR, ktorý dodáva edícii jedinečný vzhľad.

O hre

Cuphead je známy svojou náročnosťou a unikátnym vizuálnym štýlom, ktorý kombinuje ručne kreslené animácie s jazzovou hudbou. Hráči sa ocitnú v úlohe dvoch bratov, ktorí sa snažia poraziť rôznych bossov a prežiť v nebezpečnom svete. Každý súboj je výnimočný a vyžaduje si precízne ovládanie a strategické myslenie. Hra ponúka aj možnosť kooperatívneho hrania, čo zvyšuje zábavu a interakciu medzi hráčmi.

Prečo si vybrať Cuphead?

Ak hľadáte hru, ktorá kombinuje výnimočný dizajn, náročné herné mechaniky a zábavný príbeh, Cuphead je tou správnou voľbou. S touto fyzickou edíciou získate nielen hru, ale aj množstvo bonusov, ktoré obohatia váš herný zážitok. Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto jedinečného sveta a zažite dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do svojich hlbokých a farebných zákutí.

Pripravte sa na výnimočný herný zážitok s Cuphead na XBOX ONE a objavte, prečo sa táto hra stala fenoménom medzi hráčmi po celom svete!