Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary (Deluxe Edition)

79,99 

Zdieľať:

Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary (Deluxe Edition) je oslavou 40 rokov legendárneho leteckého simulátora, ktorý ponúka realistické letecké dobrodružstvá s novými a klasickými lietadlami a ikonickými letiskami. Vychutnajte si úchvatnú grafiku, vysokú úroveň detailov a podporu pre Xbox X|S. Deluxe Edition prináša exkluzívny obsah, ktorý obohatí váš herný zážitok. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť zažiť letectvo ako nikdy predtým!

Kód: 452014 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary (Deluxe Edition)

Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary (Deluxe Edition) je digitálna verzia jedného z najuznávanejších leteckých simulátorov na svete, ktorá oslavuje 40 rokov existencie tejto legendárnej franšízy. Tento titul ponúka hráčom jedinečnú príležitosť zažiť realistické letecké dobrodružstvá s množstvom nových a klasických lietadiel, ako aj ikonických letísk.

Hlavné vlastnosti produktu

  • Oslava 40. výročia: Hra je poctou bohatému dedičstvu série, pričom prináša nostalgické prvky a moderné inovácie.
  • Nové typy lietadiel: Hráči sa môžu tešiť na širokú škálu nových lietadiel, ktoré obohatia herný zážitok a umožnia im preskúmať oblohu ako nikdy predtým.
  • Ikonické letiská: Microsoft znovu predstavuje niektoré z najznámejších letísk na svete, čím zaručuje realistické a autentické letecké zážitky.
  • Vysoká úroveň detailov: Hra ponúka úchvatnú grafiku a realistické prostredie, ktoré vás vtiahne do sveta letectva.
  • Podpora pre Xbox X|S: Optimalizovaná verzia pre najnovšie konzoly zabezpečuje plynulý a bezproblémový herný zážitok.

Prečo si vybrať Deluxe Edition?

Deluxe Edition ponúka hráčom rozšírený obsah, ktorý zahŕňa exkluzívne lietadlá a letiská, čím zvyšuje hodnotu a rozmanitosť herného zážitku. Tí, ktorí sa rozhodnú pre túto verziu, získajú prístup k dodatočným funkciám a vylepšeniam, ktoré obohatia ich letecké dobrodružstvá.

Realistický herný zážitok

Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary (Deluxe Edition) je známy svojou schopnosťou simulovať skutočné letecké podmienky, vrátane počasia, terénu a dynamiky letu. Hráči môžu zažiť realistické lety nad nádhernými krajinami, mestami a prírodnými úkazmi, pričom každý let je jedinečný a plný prekvapení.

Digitálna verzia a jednoduchý prístup

Po zakúpení tejto digitálnej verzie obdržíte kľúč prostredníctvom SMS alebo e-mailu, čo zabezpečuje rýchly a pohodlný prístup k hre. Stačí si stiahnuť hru a môžete sa okamžite ponoriť do vzrušujúceho sveta letectva.

Nezmeškajte príležitosť zažiť Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary (Deluxe Edition), ktorý kombinuje klasiku s modernými prvkami a ponúka jedinečný herný zážitok pre všetkých nadšencov letectva. Pripravte sa na vzlet a objavte nekonečné možnosti, ktoré vám táto hra ponúka!