Smurfs Kart CZ (Turbo Edition) NSW

22,99 

Zdieľať:

Smurfs Kart CZ (Turbo Edition) je zábavná závodná hra pre rodiny, ktorá vás vtiahne do farebného sveta Šmolkov. Vyberte si svojho obľúbeného Šmolka a pretekajte na rôznych tratiach plných prekážok a skratiek. S dynamickými pretekmi, špeciálnymi predmetmi a jedinečnými schopnosťami postáv, táto hra ponúka nekonečné hodiny zábavy. Ideálna voľba pre fanúšikov Šmolkov a milovníkov motokárových pretekov na platforme NSW.

Kód: 452255 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Smurfs Kart CZ (Turbo Edition) NSW

Smurfs Kart CZ (Turbo Edition) je vzrušujúca závodná hra, ktorá vás prenesie do farebného sveta Šmolkov. V tejto dynamickej motokárovej hre sa celá rodina môže zapojiť do pretekov, kde si vyberiete svojho obľúbeného Šmolka, motokáru a špeciálnu silu, aby ste sa stali najrýchlejším šmolkom na trati.

Hlavné vlastnosti

  • Rôzni Šmolkovia: Vyberte si z množstva známych postáv, ako sú Papa Smurf, Smurfette a ďalší, pričom každý z nich má jedinečné schopnosti, ktoré môžete využiť vo svoj prospech.
  • Dynamické preteky: Preteky sú rýchle a vzrušujúce, s množstvom prekážok a skratkami, ktoré môžete objaviť, aby ste získali výhodu nad svojimi súpermi.
  • Špeciálne predmety: Počas pretekov môžete zbierať rôzne predmety, ktoré vám pomôžu v boji proti súperom alebo zlepšia vašu rýchlosť. Správne načasovanie a strategické použitie týchto predmetov môže rozhodnúť o víťazstve.
  • Rôzne trate: Hra ponúka množstvo rôznych tratí, ktoré sú inšpirované svetom Šmolkov. Každá trať má svoje vlastné výzvy a prekážky, ktoré musíte prekonať.
  • Rodinná zábava: Hra je navrhnutá tak, aby bola zábavná pre všetky vekové kategórie, čo z nej robí ideálnu voľbu pre rodinné herné večery.

Prečo si vybrať Smurfs Kart?

Smurfs Kart CZ (Turbo Edition) je ideálnou voľbou pre fanúšikov Šmolkov a pre tých, ktorí hľadajú zábavnú a akčnú závodnú hru. Hra kombinuje klasické prvky motokárových pretekov s jedinečným šmolkovským nádychom, čo zaručuje, že sa nebudete nudiť. S možnosťou hrať s rodinou a priateľmi, táto hra ponúka nekonečné hodiny zábavy a súťaženia.

Technické parametre

  • Vydavateľ: Microids
  • Platforma: NSW
  • EAN: 3701529501395

Pripravte sa na vzrušujúce preteky a ukážte, kto je najrýchlejší šmolko v Smurfs Kart CZ (Turbo Edition)! S množstvom možností a zábavy, táto hra je skvelou voľbou pre každého, kto miluje závodné hry a svet Šmolkov.