Star Wars Jedi: Survivor XBOX Series X

61,99 

Zdieľať:

Star Wars Jedi: Survivor pre XBOX Series X je akčná dobrodružná hra, ktorá pokračuje v príbehu Cala Kestisa. Hráči sa môžu tešiť na dynamické súboje, otvorený svet a emocionálny príbeh plný výziev. Vydajte sa na epickú cestu v známej galaxii, kde sa snažíte prežiť a odhaliť tajomstvá. Ideálna voľba pre fanúšikov Star Wars, ktorí hľadajú kvalitný herný zážitok s vynikajúcou grafikou a plynulým hraním.

Kód: 455469 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Star Wars Jedi: Survivor XBOX Series X

Star Wars Jedi: Survivor je akčná dobrodružná hra, ktorá pokračuje v epickom príbehu Cala Kestisa, obľúbeného hrdinu z predchádzajúcej hry Star Wars Jedi: Fallen Order. Tento titul, vyvinutý renomovaným štúdiom Respawn Entertainment v spolupráci s Lucasfilm Games, ponúka hráčom jedinečný zážitok v známej galaxii, kde sa zúfalo bojuje o prežitie.

Hra sa odohráva päť rokov po udalostiach predchádzajúcej časti a sleduje Calov neustály boj proti temným silám, ktoré ohrozujú galaxiu. Hráči sa môžu tešiť na hlboký a pútavý príbeh, ktorý je preplnený emocionálnymi momentmi a zložitými rozhodnutiami, ktoré ovplyvňujú osudy postáv. Cal sa snaží nájsť svoje miesto v galaxii, ktorá sa stále viac ponára do chaosu a nebezpečenstva.

Kľúčové vlastnosti

  • Príbeh a postavy: Hráči sa opäť stretnú s Calom Kestisom a jeho priateľmi, pričom sa budú musieť vyrovnať s novými výzvami a nepriateľmi.
  • Akčné súboje: Hra ponúka dynamické a plynulé súboje, ktoré kombinujú svetelný meč a silové schopnosti, pričom hráči môžu využiť rôzne bojové techniky a stratégie.
  • Otvorený svet: Hráči môžu preskúmavať rozmanité prostredia, od tajomných planét po nebezpečné mestá, pričom každé miesto ponúka unikátne výzvy a tajomstvá.
  • Vylepšenia a prispôsobenie: Hráči majú možnosť vylepšovať svoje schopnosti a prispôsobovať si postavy, čo im umožňuje prispôsobiť si herný štýl podľa svojich preferencií.

Star Wars Jedi: Survivor je určený pre platformu XBOX Series X, čo zaručuje vynikajúcu grafiku a plynulé hranie. Hra využíva technológie novej generácie, aby ponúkla realistické prostredie a pôsobivé vizuálne efekty, ktoré umocňujú zážitok z hrania. Hráči sa môžu tešiť na bohaté detaily a živé farby, ktoré oživia svet Star Wars.

Vydavateľom hry je Electronic Arts, známy svojou kvalitou a inováciami v hernom priemysle. Star Wars Jedi: Survivor je ideálnou voľbou pre fanúšikov Star Wars, ktorí hľadajú hlboký a pútavý príbeh, ako aj pre tých, ktorí si chcú užiť akčné dobrodružstvo v ikonickej galaxii.

Pripravte sa na nezabudnuteľnú cestu, kde sa stretnete s novými postavami, prežijete epické súboje a odhalíte tajomstvá, ktoré čakajú na objavenie. Star Wars Jedi: Survivor je hrou, ktorú si nesmiete nechať ujsť!