Zaklínač 3: Divoký hon CZ (Kompletná edícia) PS5

34,99 

Zdieľať:

Zaklínač 3: Divoký hon CZ (Kompletná edícia) PS5 je vrcholná RPG hra, ktorá ponúka epický príbeh zaklínača Geralta z Rivie. S vysokokvalitnou grafikou a technológiou sledovania lúčov si užijete realistické prostredie a rýchle načítanie. Kompletná edícia obsahuje základnú hru a všetky rozšírenia, ktoré obohacujú herný zážitok o nové lokácie a úlohy. Nezmeškajte túto legendárnu hru v najlepšej podobe a ponorte sa do sveta plného mágie a dobrodružstva.

Kód: 456367 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Zaklínač 3: Divoký hon CZ (Kompletná edícia) PS5

Zaklínač 3: Divoký hon je jednou z najuznávanejších RPG hier všetkých čias, ktorá sa teraz vracia v kompletnom vydaní pre PS5. Táto edícia ponúka hráčom jedinečnú príležitosť zažiť epický príbeh Geralt z Rivie s množstvom vylepšení, ktoré využívajú výkon novej generácie herného hardvéru.

Vizuálne a technické vylepšenia

Nová verzia hry sa môže pochváliť vysokokvalitnou grafikou, ktorá zahŕňa technológiu sledovania lúčov, čo prináša realistickejšie osvetlenie a tieňovanie. Hráči sa môžu tešiť na nádherne prepracované prostredia, ktoré ožívajú s každým detailom. Rýchlejšie načítanie zaručuje, že sa hráči môžu rýchlo ponoriť do akcie bez zbytočného čakania.

Obsah a rozšírenia

Kompletná edícia obsahuje základnú hru, ako aj všetky rozšíreniaHearts of Stone a Blood and Wine, ktoré pridávajú desiatky hodín herného obsahu. Tieto rozšírenia obohacujú príbeh a ponúkajú nové lokácie, postavy a úlohy, ktoré posúvajú zážitok na úplne novú úroveň.

Herný zážitok

Hráči sa ocitnú v úlohe zaklínača Geralta, ktorý sa snaží nájsť svoju adoptívnu dcéru Ciri, zatiaľ čo sa snaží prežiť v nebezpečnom svete plnom monster, politických intríg a morálnych dilem. Rozhodnutia, ktoré hráči urobia, ovplyvňujú priebeh príbehu a jeho koniec, čo zaručuje vysokú znovuhrateľnosť.

Prečo si vybrať Zaklínača 3: Divoký hon?

Zaklínač 3: Divoký hon CZ (Kompletná edícia) pre PS5 je ideálnou voľbou pre fanúšikov RPG hier a tých, ktorí hľadajú hlboký a pohlcujúci herný zážitok. S množstvom obsahu, vylepšenou grafikou a technológiou, ktorá posúva hranice herného dizajnu, je táto edícia povinnosťou pre každého hráča.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto legendárnu hru v jej najlepšej podobe. Pripravte sa na dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do sveta plného mágie, nebezpečenstva a nezabudnuteľných postáv.