Anno 1800 (Console Edition) XBOX Series X

34,99 

Zdieľať:

Anno 1800 (Console Edition) pre XBOX Series X je strategická hra od Ubisoft, ktorá vás zavedie do fascinujúceho obdobia priemyselnej revolúcie. Budujte a spravujte mestá, obchodujte s inými hráčmi a preskúmavajte nové územia. Vychutnajte si ohromujúcu grafiku a zvuk na XBOX Series X. Predobjednajte si hru a získajte exkluzívny digitálny obsah, vrátane artbooku a soundtracku. Staňte sa architektom svojej vlastnej histórie v Anno 1800!

Kód: 457029 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Anno 1800 (Console Edition) XBOX Series X

Vydavateľ: Ubisoft

Platforma: XBOX Series X

EAN: 3307216262572

Bonus pre všetky predobjednávky

Predobjednajte si hru Anno 1800 (Console Edition) a získajte exkluzívny obsah, ktorý obohatí váš herný zážitok:

  • Digitálny Artbook
  • Digitálny Soundtrack
  • Imperiálny balíček
  • Balíček konzolového zakladateľa

O hre

Vitajte pri úsvite priemyselného veku! Anno 1800 (Console Edition) vás zavedie do fascinujúceho obdobia, kedy sa svet mení pred vašimi očami. Hra kombinuje strategické plánovanie, budovanie a obchodovanie, pričom ponúka hlboký a pohlcujúci herný zážitok. Vstúpte do úlohy zakladateľa a vybudujte prosperujúcu metropolu, ktorá prežije výzvy a zmeny doby.

Hlavné vlastnosti

Anno 1800 je známe svojou komplexnosťou a detailným spracovaním. Hráči majú možnosť:

  • Budovať a spravovať mestá: Vytvorte si vlastnú architektúru a infraštruktúru, aby ste zabezpečili prosperitu svojich obyvateľov.
  • Obchodovať s inými hráčmi: Využite obchodné trasy a vybudujte si silné obchodné impérium, ktoré vám prinesie bohatstvo a moc.
  • Preskúmavať nové územia: Objavujte neznáme ostrovy a kontinenty, ktoré skrývajú cenné zdroje a nové možnosti pre rozvoj.
  • Interagovať s postavami: Započnite diplomatické vzťahy a vyjednávajte s inými národmi, aby ste zabezpečili mier a prosperitu.

Grafika a zvuk

Vďaka technológii XBOX Series X si užijete ohromujúcu grafiku a detailné prostredie, ktoré oživuje historické obdobie. Digitálny soundtrack a zvukové efekty vás vtiahnu do atmosféry priemyselnej revolúcie, čím sa váš herný zážitok stáva ešte intenzívnejším.

Záver

Ak hľadáte hru, ktorá kombinuje strategické myslenie, kreativitu a historické pozadie, Anno 1800 (Console Edition) je pre vás ideálnou voľbou. Nezmeškajte príležitosť predobjednať si túto hru a získať exkluzívny obsah, ktorý obohatí váš herný zážitok. Vstúpte do sveta Anno 1800 a staňte sa architektom svojej vlastnej histórie!