EA Sports PGA Tour: Road to the Masters PS5

62,49 

Zdieľať:

EA Sports PGA Tour: Road to the Masters na PS5 je najnovšia golfová hra, ktorá ponúka realistický zážitok z golfu s inovatívnym systémom Pure Strike a technológiou ShotLink. Zúčastnite sa prestížnych turnajov PGA Tour a bojujte o víťazstvo vo FedEx Cupe. Vytvorte si vlastného golfistu a zažite autentické golfové ihriská s nádhernou grafikou. Ideálna voľba pre fanúšikov golfu a náročných hráčov na PS5!

Kód: 457550 Kategória: Vydavateľ:

O hre

EA Sports PGA Tour: Road to the Masters PS5

EA Sports PGA Tour: Road to the Masters je najnovším prírastkom do populárnej série golfových hier, ktorý prináša hráčom jedinečný zážitok z golfu na konzole PS5. Tento titul je exkluzívnym domovom pre turnaje kategórie Major a ponúka realistickú hrateľnosť, ktorá vás vtiahne do sveta profesionálneho golfu.

Hlavné vlastnosti

  • Pure Strike: Inovatívny systém ovládania, ktorý umožňuje presné a realistické údery, čím zvyšuje úroveň hrateľnosti.
  • ShotLink: Technológia, ktorá poskytuje presné údaje o výkone hráčov a ich úderoch, čo prispieva k realistickému zážitku.
  • Exkluzívne golfové ihriská: Hráči majú prístup k najznámejším golfovým ihriskám, kde sa konajú prestížne turnaje PGA Tour.
  • FedEx Cup: Zúčastnite sa na najlepších podujatiach sezóny a bojujte o víťazstvo v prestížnom FedEx Cupe.

Realistický zážitok z golfu

EA Sports PGA Tour: Road to the Masters sa zameriava na autentickosť a detailnosť. Hráči môžu očakávať realistické grafické spracovanie, ktoré zachytáva krásu golfových ihrísk a atmosféru turnajov. Systém Pure Strike zaručuje, že každý úder bude presne odrážať techniku a zručnosti hráča, čo robí hru prístupnou pre začiatočníkov aj skúsených golfistov.

Komplexný herný režim

Hra ponúka rôzne herné režimy, vrátane kariérneho módu, kde si môžete vytvoriť vlastného golfistu a viesť ho k sláve. Zúčastnite sa na rôznych turnajoch, zlepšujte svoje zručnosti a získavajte ocenenia. Okrem toho je tu možnosť online multiplayeru, kde môžete súťažiť s priateľmi alebo hráčmi z celého sveta.

Prečo si vybrať EA Sports PGA Tour: Road to the Masters?

Ak ste fanúšikom golfu alebo len hľadáte zábavnú a náročnú hru na PS5, EA Sports PGA Tour: Road to the Masters je ideálnou voľbou. S realistickým spracovaním, inovatívnymi hernými mechanikami a prístupom k exkluzívnym turnajom, táto hra ponúka nezabudnuteľný zážitok, ktorý vás udrží pri hre hodiny. Pripravte sa na výzvu a staňte sa majstrom golfu vo svete EA Sports!