Tour de France 2023 PS4

38,99 

Zdieľať:

Zažite vzrušenie z cyklistických pretekov s oficiálnou videohrou Tour de France 2023 na PS4. Súťažte na ikonických trasách, vrátane Champs-Elysées, a prežite realistickú simuláciu s dynamickým herným prostredím. Vytvorte si vlastného cyklistu v režime Pro Leader, zúčastnite sa rôznych etáp a zmerajte si sily v multiplayer režime s priateľmi. Pripravte sa na nezabudnuteľné preteky a staňte sa legendou cyklistiky!

Kód: 460827 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Tour de France 2023 PS4

Zažite vzrušenie a adrenalín cyklistických pretekov s oficiálnou videohrou Tour de France 2023 na platforme PS4. Táto hra vás vtiahne do sveta profesionálnej cyklistiky, kde sa môžete postaviť proti najlepším jazdcom a súťažiť na ikonických trasách, vrátane slávneho Champs-Elysées. S realistickou grafikou a dynamickým herným prostredím si užijete každú etapu, či už ide o náročné horské výzvy alebo rýchle rovinné úseky.

Hlavné vlastnosti:

  • Režim Pro Leader: Vytvorte si vlastného cyklistu a prežite jeho kariéru od začiatku až po vrchol. Rozvíjajte svoje schopnosti, zlepšujte výkony a staňte sa legendou cyklistiky.
  • Rôzne etapy: Súťažte v rôznych typoch etáp, od náročných horských trás po rýchle rovinné úseky, a prispôsobte svoju stratégiu podľa terénu.
  • Realistická simulácia: Hra ponúka realistické fyzikálne modely a správanie cyklistov, čo zaručuje autentický zážitok z pretekov.
  • Multiplayer režim: Zmerajte si sily s priateľmi alebo hráčmi z celého sveta v online súťažiach a ukážte, kto je najlepší cyklista.

Tour de France 2023 je viac než len obyčajná závodná hra. Je to komplexný simulátor, ktorý vám umožní prežiť všetky aspekty profesionálnej cyklistiky. Od plánovania tréningov, cez výber tímu, až po strategické rozhodovanie počas pretekov – všetko je dôležité pre dosiahnutie víťazstva. Hráči môžu využiť rôzne taktiky, ako sú útoky na vrchole kopca alebo rýchle šprinty na rovinkách, aby prekonali svojich súperov.

Okrem toho, hra ponúka aj možnosť prispôsobiť si svojho cyklistu, čo pridáva na osobitosti a zábave. Môžete si vybrať z rôznych dresov, bicyklov a vybavenia, aby ste sa stali jedinečným jazdcom na trati. Vďaka realistickému zobrazeniu a detailnému spracovaniu prostredia sa budete cítiť, akoby ste sa skutočne zúčastnili na slávnej Tour de France.

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto vzrušujúceho cyklistického dobrodružstva. Tour de France 2023 na PS4 je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov cyklistiky a video hier. Pripravte sa na nezabudnuteľné preteky a ukážte svetu, čo vo vás je!