Ride 5 (Day One Edition) PS5

51,99 

Zdieľať:

Objavte vzrušenie z motocyklového závodenia s hrou Ride 5 (Day One Edition) pre PS5. Táto hra od renomovaného vydavateľa Milestone ponúka realistický zážitok z jazdy na širokej škále ikonických motocyklov, vrátane exkluzívnych modelov z Far East Pack a Rebel Pack. Užite si rôzne herné režimy, detailnú grafiku a možnosti prispôsobenia, ktoré posunú vaše jazdecké schopnosti na novú úroveň. Nezmeškajte šancu predobjednať si Ride 5 a získať bonusový obsah!

Kód: 460971 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Ride 5 (Day One Edition) PS5

Vstúpte do sveta motocyklového závodenia s hrou Ride 5 (Day One Edition) pre konzolu PS5, ktorá ponúka jedinečný zážitok pre všetkých fanúšikov rýchlej jazdy a adrenalínu. Hra, vydaná renomovaným vydavateľom Milestone, je navrhnutá tak, aby poskytla realistický a vzrušujúci zážitok z jazdy na motorkách, pričom kombinuje nádhernú grafiku s pohlcujúcou hrateľnosťou.

Jednou z najvýraznejších vlastností Ride 5 je široká škála motocyklov, ktoré sú k dispozícii na jazdenie. Hráči sa môžu tešiť na množstvo ikonických modelov, vrátane tých, ktoré sú súčasťou bonusového obsahu pre predobjednávky. Tieto exkluzívne DLC balíčky, ako Far East Pack a Rebel Pack, obsahujú špeciálne motorky, ako sú KAWASAKI Z900 – 2021, SUZUKI TL 1000 R RACING MODIFIED – 1998, YAMAHA YZF R7 – 2022 a APRILIA TUONO V4 FACTORY. Tieto modely sú nielen esteticky pôsobivé, ale aj technicky precízne, čo zaručuje autentický zážitok z jazdy.

Hra ponúka rôzne herné režimy, ktoré uspokoja potreby každého hráča. Od pretekov na uzavretých okruhoch po výzvy na otvorených cestách, Ride 5 poskytuje množstvo možností, ako si užiť jazdu. Hráči môžu pretekať proti svojim priateľom alebo sa zapojiť do online súťaží, kde môžu ukázať svoje jazdecké schopnosti a získať uznanie v komunite.

Grafika hry je na najvyššej úrovni, pričom využíva výkon konzoly PS5 na zobrazenie detailných prostredí a realistických modelov motocyklov. Každý aspekt jazdy, od zvuku motora po dynamiku jazdy, bol starostlivo navrhnutý tak, aby poskytol čo najrealistickejší zážitok. Hráči sa môžu tešiť na realistické podmienky jazdy, ktoré sa menia v závislosti od počasia a terénu, čo pridáva na výzve a zábave.

Okrem toho, Ride 5 ponúka aj možnosti prispôsobenia motocyklov, čo umožňuje hráčom vytvoriť si svoj vlastný jedinečný stroj. Od farieb a vzorov po technické vylepšenia, každý hráč si môže prispôsobiť svoju motorku podľa svojich predstáv a preferencií.

Nezmeškajte príležitosť zažiť vzrušenie z jazdy na motorke s Ride 5 (Day One Edition) pre PS5. Predobjednajte si hru a získajte exkluzívny obsah, ktorý obohatí váš herný zážitok a posunie vaše jazdecké schopnosti na novú úroveň.