Star Wars Jedi: Survivor (Deluxe Edition) (XSX)

94,99 

Zdieľať:

Objavte epické dobrodružstvo vo svete Star Wars s hrou Star Wars Jedi: Survivor (Deluxe Edition) pre Xbox Series X|S. Táto digitálna verzia ponúka okamžitý prístup a množstvo exkluzívnych doplnkov, ako sú svetelný meč Rebel Hero a Blaster DL-44. Prežite napínavý príbeh Jediho, ktorý sa snaží prežiť v nehostinnom vesmíre, a užite si vylepšené mechaniky boja a prispôsobenie postavy. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť stať sa súčasťou galaxie Star Wars!

Kód: 461236 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Star Wars Jedi: Survivor (Deluxe Edition) (XSX)

Zažite epickú dobrodružnú cestu vo svete Star Wars s hrou Star Wars Jedi: Survivor (Deluxe Edition) pre konzolu Xbox Series X|S. Táto digitálna verzia vám umožní okamžitý prístup k hre po zakúpení, pričom kľúč bude zaslaný formou SMS a na vašu e-mailovú adresu. Pripravte sa na nezabudnuteľný zážitok, ktorý vás vtiahne do hlbokého vesmíru plného akcie, napätia a fascinujúcich postáv.

Deluxe Edition ponúka množstvo exkluzívnych doplnkov, ktoré obohatia váš herný zážitok. Medzi tieto predmety patrí:

  • Doplnkový predmet Scoundrel
  • Doplnkový predmet Rugged Pro BD-1
  • Sada s Blasterom DL-44
  • Doplnkový predmet Rebel Hero
  • Doplnkový predmet BD Astro Pro BD-1
  • Sada so svetelným mečom Rebel Hero

Hra Star Wars Jedi: Survivor sa odohráva v období po udalostiach z predchádzajúcej hry, kde sa hráči opäť ujímajú úlohy Jediho, ktorý sa snaží prežiť v nehostinnom vesmíre. Príbeh je plný zvratov a emocionálnych momentov, ktoré vás udržia v napätí. Hráči sa stretnú s novými aj známymi postavami, pričom každé rozhodnutie ovplyvní ich cestu a osud galaxie.

Grafika a herný dizajn sú na najvyššej úrovni, pričom využívajú výkon konzoly Xbox Series X|S na maximálne zobrazenie detailov a plynulosti hry. Hráči sa môžu tešiť na dynamické súboje, ktoré kombinujú akčné prvky s taktickým plánovaním. Vylepšené mechaniky boja a pohybu umožňujú hráčom vytvárať unikátne kombinácie útokov a obrany, čím sa zvyšuje celkový zážitok z hry.

Okrem toho, Star Wars Jedi: Survivor ponúka aj rozšírené možnosti prispôsobenia postavy, čo hráčom umožňuje vytvoriť si vlastného Jediho podľa svojich predstáv. Od výberu vzhľadu až po zbrane a schopnosti, každý hráč si môže prispôsobiť svoj herný štýl a využiť svoje jedinečné schopnosti v boji proti nepriateľom.

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto epického príbehu a zažite dobrodružstvo, ktoré vás prenesie do srdca galaxie Star Wars. Star Wars Jedi: Survivor (Deluxe Edition) je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov sci-fi a akčných hier, ktorí hľadajú nezabudnuteľný herný zážitok.