Star Wars Jedi: Survivor (XSX)

77,99 

Zdieľať:

Star Wars Jedi: Survivor (XSX) je akčná dobrodružná hra, ktorá pokračuje v príbehu Cala Kestisa, jedného z posledných Jediov. Hráči sa ponoria do emocionálneho a napínavého príbehu, preskúmavajú otvorený svet plný unikátnych planét a vylepšujú svoje bojové schopnosti. S dynamickým bojovým systémom a možnosťou prispôsobenia postavy, Star Wars Jedi: Survivor ponúka jedinečný zážitok pre fanúšikov sci-fi ságy. Digitálna verzia je dostupná na stiahnutie s rýchlym prístupom po zakúpení. Pripravte sa na epické súboje a nezabudnuteľné dobrodružstvo v galaxii plnej tajomstiev!

Kód: 461202 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Star Wars Jedi: Survivor (XSX)

Star Wars Jedi: Survivor je akčná dobrodružná hra, ktorá pokračuje v epickom príbehu Cala Kestisa, jedného z posledných Jediov v galaxii. Hra, vyvinutá renomovaným štúdiom Respawn Entertainment v spolupráci s Lucasfilm Games, je určená pre platformu XBOX X|S a ponúka hráčom jedinečný zážitok v prostredí obľúbenej sci-fi ságy.

Príbeh sa odohráva päť rokov po udalostiach predchádzajúcej hry, kde sa Cal Kestis snaží prežiť v nehostinnej galaxii, plnej nebezpečenstiev a nepriateľov. Hráči sa opäť ocitnú v úlohe Cala, ktorý sa snaží ochrániť to, čo zostalo z Jediovskej tradície, zatiaľ čo sa vyrovnáva s temnými silami, ktoré ohrozujú jeho existenciu. Hra sa zameriava na emocionálny a napínavý príbeh, ktorý je pre fanúšikov Star Wars neodolateľný.

Hlavné vlastnosti hry zahŕňajú:

  • Príbehovo orientovaný zážitok: Hráči sa ponoria do hlbokého a pútavého príbehu, ktorý rozširuje univerzum Star Wars a prináša nové postavy a zvraty.
  • Vylepšený bojový systém: Hra ponúka dynamické a plynulé súboje, ktoré kombinujú svetelný meč a silové schopnosti, čím poskytujú hráčom široké možnosti taktiky a stratégie.
  • Otvorený svet: Hráči môžu preskúmavať rôzne planéty, každá s unikátnym prostredím, nepriateľmi a úlohami, čo zaručuje rozmanitosť a zábavu.
  • Vylepšenia a prispôsobenie: Cal môže vylepšovať svoje schopnosti a prispôsobovať si svoj vzhľad, čo pridáva na hrateľnosti a osobnom prežitku.

Star Wars Jedi: Survivor je digitálna verzia hry, ktorá je dostupná na stiahnutie. Po zakúpení obdržíte kľúč prostredníctvom SMS a e-mailu, čo zabezpečuje rýchly a pohodlný prístup k hre. Hráči sa môžu tešiť na kvalitnú grafiku, pohlcujúci zvuk a precízne spracovanie, ktoré sú charakteristické pre tituly od Electronic Arts.

Ak ste fanúšikom Star Wars a hľadáte hru, ktorá kombinuje akciu, dobrodružstvo a hlboký príbeh, Star Wars Jedi: Survivor je pre vás ideálnou voľbou. Pripravte sa na nezabudnuteľnú cestu, kde sa stretnete s legendárnymi postavami a zažijete epické súboje v galaxii plnej tajomstiev a nebezpečenstiev.