Kemco RPG Selection Vol.3 NSW

29,99 

Zdieľať:

Objavte Kemco RPG Selection Vol.3 pre Nintendo Switch, ktorý obsahuje štyri fascinujúce RPG tituly: Frane – Dragons‘ Odyssey, Sephirothic Stories, Asdivine Dios a Illusion of L’Phalcia. Tento balík ponúka hlboké príbehy, akciu a mágiu, ideálny pre fanúšikov RPG hier. Vstúpte do sveta dobrodružstiev a užite si hodiny zábavy s touto jedinečnou kolekciou!

Kód: 461435 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Kemco RPG Selection Vol.3 NSW

Objavte svet fantastických RPG hier s Kemco RPG Selection Vol.3 pre Nintendo Switch. Tento balík ponúka štyri jedinečné dobrodružstvá, ktoré vás vtiahnu do hlbokých a fascinujúcich príbehov, plných akcie, mágie a nezabudnuteľných postáv. Hráči sa môžu tešiť na tituly ako Frane – Dragons‘ Odyssey, Sephirothic Stories, Asdivine Dios a Illusion of L’Phalcia, ktoré sú teraz dostupné v jednom balení.

Frane: Dragons‘ Odyssey je príbeh o Kunahovi, chlapcovi z kmeňa ohnivých drakov, ktorý je povolaný bohom Vannethom. Hráči sa ponoria do jeho dobrodružstva, kde sa stretne s rôznymi výzvami a nepriateľmi, pričom odhalí tajomstvá svojho pôvodu a osudu. Hra sa vyznačuje krásnou grafikou a pohlcujúcim herným mechanizmom, ktorý zaručuje hodiny zábavy.

Sephirothic Stories ponúka unikátne rozprávanie s hlbokými emocionálnymi momentmi a zložitými postavami. Hráči sa ocitnú v svete, kde sa stretávajú s rôznymi frakciami a musia sa rozhodnúť, komu dôverovať. Tento titul je známy svojou komplexnou zápletkou a strategickým bojovým systémom, ktorý vyžaduje premyslené rozhodovanie.

Asdivine Dios je ďalším skvostom v tejto kolekcii, ktorý kombinuje klasické RPG prvky s modernými hernými mechanizmami. Hráči sa vydajú na cestu s bohom, ktorý sa snaží obnoviť rovnováhu vo svete. Hra ponúka množstvo vedľajších úloh, ktoré obohacujú herný zážitok a umožňujú hráčom preskúmať bohatý svet plný tajomstiev.

Posledným titulom v tejto kolekcii je Illusion of L’Phalcia, ktorý sa zameriava na magické dobrodružstvo a mystické bytosti. Hráči sa musia postaviť rôznym prekážkam a odhaliť pravdu o svojom svete. Hra je známa svojou nádhernou grafikou a pútavým príbehom, ktorý vás nenechá chladnými.

Kemco RPG Selection Vol.3 je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov RPG hier, ktorí hľadajú rozmanité a kvalitné herné zážitky. S bohatým obsahom a rôznorodými príbehmi, tento balík zaručuje, že sa nikdy nebudete nudiť. Pripravte sa na hodiny zábavy a objavte všetky tajomstvá, ktoré tieto hry ponúkajú!