Assassin’s Creed: Mirage (Launch Edition) XBOX Series X

34,99 

Zdieľať:

Objavte Assassin’s Creed: Mirage (Launch Edition) pre XBOX Series X, kde sa ocitnete v deviatom storočí v historickom Bagdade. Hrajte ako Basim, prefíkaný pouličný zlodej, a prežite pútavý príbeh plný akcie a dobrodružstva. Využite stealth mechaniky a strategické plánovanie na splnenie misií v nádherne zobrazenom prostredí. Pripravte sa na nezabudnuteľný herný zážitok s bohatým príbehom a realistickou grafikou, ktorý vás vtiahne do sveta asasínov.

Kód: 462269 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Assassin’s Creed: Mirage (Launch Edition) XBOX Series X

Vstúpte do fascinujúceho sveta Assassin’s Creed: Mirage, kde sa ocitnete v deviatom storočí v srdci historického Bagdadu. Hráč sa stáva Basimom, prefíkaným pouličným zlodejom, ktorý sa snaží nájsť odpovede na svoje desivé vízie a odhaliť tajomstvá svojho osudu. Tento nový diel série ponúka jedinečný pohľad na život asasínov a ich boj proti nepriateľom v dobe, keď sa moc a korupcia šíria mestom.

Hlavným lákadlom hry je jej pútavý príbeh, ktorý sa sústreďuje na Basimovu transformáciu z obyčajného zlodeja na smrteľného asasína. Hráči budú mať možnosť preskúmať bohaté a živé prostredie Bagdadu, ktoré je plné detailov a historických odkazov. Hra ponúka množstvo misií, ktoré sú navrhnuté tak, aby poskytli hráčom rôzne herné štýly, od stealth akcií po priamy boj.

Assassin’s Creed: Mirage sa vracia k základom série, pričom kladie dôraz na stealth a strategické plánovanie. Hráči budú musieť využívať svoje schopnosti a zručnosti, aby sa vyhli nepriateľom a splnili svoje úlohy. Nové mechaniky a vylepšenia v hre umožňujú ešte väčšiu slobodu v prístupe k misiám, čo zaručuje, že každý hráč si môže prispôsobiť svoj herný zážitok podľa svojich preferencií.

Grafika hry je na najvyššej úrovni, pričom využíva výkon konzoly XBOX Series X na zobrazenie nádherných scenérií a realistických postáv. Hráči sa môžu tešiť na plynulé animácie a detailné prostredie, ktoré oživuje atmosféru historického Bagdadu. Zvukový dizajn a hudba dopĺňajú herný zážitok a ponúkajú autentický pocit z doby, v ktorej sa hra odohráva.

Vydavateľ Ubisoft sa opäť postaral o to, aby fanúšikovia série dostali kvalitný produkt, ktorý spája akciu, dobrodružstvo a hlboký príbeh. Assassin’s Creed: Mirage (Launch Edition) je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú napínavý herný zážitok s bohatým príbehom a zaujímavými postavami.

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto epického dobrodružstva a objavte tajomstvá, ktoré skrýva Bagdad. Pripravte sa na nezabudnuteľný zážitok, ktorý vás vtiahne do sveta asasínov a ich nekonečného boja za spravodlivosť.