Assassin’s Creed: Mirage (Launch Edition) PS4

34,99 

Zdieľať:

Objavte fascinujúci svet Assassin’s Creed: Mirage (Launch Edition) na PS4, kde sa ocitnete v deviatom storočí v historickom Bagdade. Hrajte ako Basim, prefíkaný zlodej, a prežite jeho transformáciu na smrteľného asasína. Preskúmajte bohatý otvorený svet, plný detailov a historických referencií, a zažite pútavý príbeh plný rozhodnutí, ktoré ovplyvnia váš osud. Vychutnajte si detailne prepracované prostredie a realistické animácie, ktoré vás vtiahnu do doby asasínov. Nezmeškajte túto epickú hru od Ubisoft a staňte sa súčasťou legendy!

Kód: 462260 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Assassin’s Creed: Mirage (Launch Edition) PS4

Vstúpte do fascinujúceho sveta Assassin’s Creed: Mirage, kde sa ocitnete v deviatom storočí v srdci historického Bagdadu. Hráči sa ujmú úlohy Basima, prefíkaného pouličného zlodejíčka, ktorý sa snaží odhaliť tajomstvá svojho osudu a čelí desivým vidinám. Tento nový diel série ponúka jedinečný pohľad na život asasínov a ich boj proti útlaku.

Hlavným lákadlom hry je jej pútavý príbeh, ktorý sa sústreďuje na Basimovu transformáciu z obyčajného zlodeja na smrteľného asasína. Prostredníctvom prastarého spolku Skrytie sa Basim učí umeniu stealth, boja a strategického plánovania, čo mu umožňuje prežiť v nebezpečnom svete, kde sa zrážajú rôzne kultúry a mocenské záujmy.

Hra sa vyznačuje bohatým otvoreným svetom, ktorý je plný detailov a historických referencií. Hráči môžu preskúmavať rušné ulice Bagdadu, navštevovať trhy, skryté uličky a historické pamiatky, pričom sa stretávajú s rôznymi postavami, ktoré obohacujú príbeh. Každé rozhodnutie, ktoré Basim urobí, ovplyvní jeho osud a osud tých, ktorých stretne.

Grafika hry je na vysokej úrovni, pričom využíva technológie, ktoré posúvajú vizuálny zážitok na novú úroveň. Detailne prepracované prostredie a realistické animácie postáv vytvárajú atmosféru, ktorá vás vtiahne do doby, v ktorej sa hra odohráva. Zvukový dizajn a hudba dopĺňajú celkový zážitok a posilňujú emocionálny náboj príbehu.

Okrem hlavného príbehu ponúka Assassin’s Creed: Mirage aj množstvo vedľajších úloh a výziev, ktoré obohacujú herný zážitok. Hráči môžu získať nové zručnosti, vybavenie a odomknúť rôzne schopnosti, ktoré im pomôžu v boji proti nepriateľom a pri plnení úloh. Taktiež je možné získať rôzne predmety a artefakty, ktoré odhaľujú hlbšie tajomstvá sveta asasínov.

Vydavateľom hry je Ubisoft, známy svojou kvalitou a inováciami v hernom priemysle. Assassin’s Creed: Mirage je určený pre platformu PS4, čo zaručuje širokú dostupnosť pre fanúšikov série. Nezmeškajte príležitosť zažiť tento epický príbeh a staňte sa súčasťou legendy asasínov!